Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ja volim haljine do kolena i što jednostavnije a volim i one duže do zemlje.
    Nakit što sitniji i jednostavniji a lak za nokte ne volim.
    Ti nakiti su lepi samo ako se dobro ukombinuju sa pravom odećom.
    Ne pišeš mi ništa na Pvt. :(

2. Meni se sviđa ova Sova. Imam druga kojeg zovemo Sova.

3. Sviđa se i meni sova, pogotovo što imam identičnu takvu!

4. Ako je Emo onda druge, a ako nije onda prve. Da se dečko ne istraumira. :)))

5. Ако ти је дечко фан Господара узми прве да се осећа као Гандалф и да зна да те нико није препешачио !

6. Da podelim sa mojim Vukajlijašicama (i Vukajlijašima koji se osećaju tako) jedan recopis za brzi čiz-kejk:

Kora-mlevena plazma (ili drugi mleveni keks po želji) jedno pakovanje ,
    pola margarina,
    sok od narandže(onoliko koliko je potrebno da se sve poveže u kompaktnu masu),a može da se iscedi i jedna sveža narandža,
    ........................
    Fil-pomešati dva krem sira (ja uzela onaj"Megle" od 100 gr), jednu običnu pavlaku i 100 gr. šlaga (koji je malo gušće izrađen-tj sa manje tečnosti) i prah šećer po ukusu.

..............

Preliv-iscediti 4-5 mandarina(onako,rukom-da u soku ostanu i komadići voća),malo prah šećera,pomešati sa gustinom ili kako se već zove (za hladno zgušnjavanje),preliti preko fila i u frižider.:)

7. Devojke treba mi savet. Koje da uzmem da iznenadim dečka?

Iskreno, odvratne su i jedne i druge.:D

Mabye this...

http://static.trendme.net/showThumb.php?src=jessica-Elsehalteri_Donjerublje_full_635_40133.png&h=420&w=280&zc=2

Dakleee, šta mislite o ovim i šta voliteeee? :)))

Ogrlice su božanstvene, a prstenje i ne volim baš.

8. Au,ja volim prstenje,narukvice,naNOŽNICE,prstenje za nožne prste,ogrlice..samo ne minđuše-jer nemam bušene uši!Zarasle mi.. :/

9. Ne,Caki,ne stoje mi lepo...ali su kjut za tak'e fine cure ko ti :)))

10. Hipnos, prvo sam pročitala 'radost', reko' nije valjda da ti se ovo sviđa :))

11. meni kao muškom liku koji ne voli starke se sviđaju te štiklecipelepatike

12. Ју, Форгет. :)

meni kao muškom liku koji ne voli starke se sviđaju te štiklecipelepatike

:цврчци:

13. e da, iskidao sam se na trišin komentar.... :kida se:

14. Ja sam veverica.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.