Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Tooo,Izi :))
    Uf,šta volem odlučne žene,sve mi milo oko srca! :))))
    Da preuzimamo vlas' od ovih nesposobnih muških! :)))))
    (Ala sam revolucionarno raspoložena nešto ) :)))

2. Ih, opasne ste, majke mi! :)

3. REVOLUCIJA!!!!! ja sam za...

4. Uvek kazem istinu, ako mu se ne svidja ko ga jebe. Inače je 17.

Pih. A kad pomislim da su mene za devetoricu smarali nja nja što si kuuuurva.

5. Ne, izgledaju pederski.

6. Ja ni ne mogu da ih vidim.

7. Ne mogu ni ja, ali ženska intuicija mi to kaže.

8. u tome je čar tridesetih, butino...najbolje godine....više i ne pričaš "...bila sam samo sa dvojicom pre tebe..." jer nema smisla ni svrhe, niko neće da ti veruje...

9. Jedno pitanje ? Ako mi je jedna devojka iskreno rekla sa koliko njih je bila pre mene, dal' to znači da je htela vezu ?

10. bila sam samo sa dvojicom pre tebe..." jer nema smisla ni svrhe, niko neće da ti veruje...

Ejh, sacu ja da se pravdam, sve mi poigrava batak da mu titram. Ali nikad nisam bila sa tim posesivnim šimpanzama, eto da se pohvalim.

11. Ako mi je jedna devojka iskreno rekla sa koliko njih je bila pre mene, dal' to znači da je htela vezu ?

Možda je jednostavno bila iskrena, ali ako se osetila sigurna s tobom da to kaže, verovatno da da. Mada ja to sad govorim iz svoje perspektive.

12. oće, trišo...ajde sad idi tamo na JEBANJE, ovo je ženski kutak...

13. Trišo, jeste htela vezu. Svaki ispovedni ton to sugeriše, kao i zajednička planiranja što dalje, što bliže budućnosti, sa blagim osvrtom na besmislenu prošlost do trenutka vašeg susreta. :)

A da li žene utvrđuju taj broj metodom lupanja recki, ili više, onako, odokativno?

14. ja odokativno...neki su vredni pamćenja, neki jok...

15. Pa da, eto i odgovora zašto samo dvojica. Oni od pre se sažmu u jednog, čisto po sećanju jer jeste bio neko, a sadašnji se samo doda na taj broj. Jasno!!2 :)

16. marcipan, ovo si mnogo lepo rekla...ja petoricu sigurno mogu da računam ko jednog...

17. ja petoricu sigurno mogu da računam ko jednog...

Realno, možeš i desetoricu...

18. Ih, kol'ko hoćete! Nisu to cipele pa da vam bude žao da bacite. :)

19. meni njih uopšte nije žao...neke sam obrisala iz sećanja, ako me razumeš, nisu bili vredni ni pomena, a obećali svašta...a ima nekih koji nisu morali da se trude mnogo, a bili neponovljivi...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.