Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Jes da se zagrcnem od jabuke pa da čekam princa 100 godina da me pridigne. Jok more, ja se ne dam prevariti pa samo konzumiram masnoće koje se tope u ustima. :))

2. Uroše, obećao si mi da ćeš obrisati slike s tog okupljanja. Razočarana sam.

:)

3. Ovoj mučenici su garant uvalili Amerikanu. :))

4. Uroše, obećao si mi da ćeš obrisati slike s tog okupljanja. Razočarana sam.

Површно ме знаш, па зато...
    :)))

Едит: а тек што сам погрешно разумео коментар, то је посебна прича хахахах!!!

5. Koji je najbolji alajner a da ne iritira kožu? Počela bih da se šminkam pa mi treba nešto kvalitetno.

6. To je veoma individualno i subjektivno, ali ja bih ti predlozila neki od Revlona, recimo Color Stay. Verovatno te boli kurac za to, ali oni ne testiraju na zivotinjama.

7. A šta je alajner?

8. ajlajner nije za svakoga, vučice, moraš biti dobro uvežbana da ga izvučeš lepo i jednako...meni je to nekako jedino kad odeš kod profesionalnog šminkera...kad uradiš osrednje, ume da deluje jako aljkavo...

9. Ma imam nekoga mirne ruke, samo mi treba savet. Zločesta hvala.

10. Pa šta će ti to? Vidiš da si se na avataru izmazala kvalitetno?

11. Ovo je privremena šminka. :))

12. znači tako sam se fino zezala na ovoj temi i sklopim kao oči na 2 min i probudim se nakon 5 sati, krutjebo, pa šta ću noćas raditi....

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/155504_130463583681163_125624424165079_188888_3890371_n.jpg
    nego Soul, hoćni Ognjen, svaka čast žemska :D

13. pa šta ću noćas raditi.

Ja znam šta ću. Hvala na slici iznad, lolo.

:)

14. Dobri momci, samo im treba frizerka da skrati to. :)

15. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lueua12Frb1qf8krlo1_500.jpg
    stavljanje alajnera zahtjeva malo vježbe, al nije to toliko teška rabota kao što izgleda.... samo polako.... neće biti viška i ako odgledaškoji turtoral na YT
    a koji je mislim da nije nešto bitno, ja samkoristila i skupe i jeftine i najbolji mi je na kraju Aurin koji je tipa 200 dina i koji je vrh (i ne iritira ništa, ja sam sva ko govno osjetljiva i ne smeta mi)

16. Ja znam šta ću. Hvala na slici iznad, lolo.

ništa Butt sestro, i drugi put, javi se ako hoćeš još koju fotografiju nekog hoćnog tipa :DDD
    imam arhivu :DDD

17. Hvala Eklips. Mnogo mi znači. :) Odgledaću turtorijal :))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.