kosmopolita
ajlajner nije za svakoga, vučice, moraš biti dobro uvežbana da ga izvučeš lepo i jednako...meni je to nekako jedino kad odeš kod profesionalnog šminkera...kad uradiš osrednje, ume da deluje jako aljkavo...
ma,iz jednog poteza,čminkam po kućama ako treba :)
Pošto sam tupava za manikir set, a znam samo za šta služe makazice, turpijica, grickalice i pinceta, može li neko da mi objasni za šta služe ostali predmeti. Nešto sa dva šiljka na vrhu, zatim nešto sa zatupljenim vrhom, pa nešto kao nožić?
Ma ne znate vi. Čekam ženske ako su uopšte budne u ovo doba.
Imam isti ovakav set
http://www.limundo.com/originalslika-4608998.jpg Sa crvenom drškom ima dva šiljka na vrhu a dalje do poklopca je ono sa zaobljenim vrhom a ima i nožić ali se ne vidi.
Sa dva šilja na vrhu ti je spravica za sređivanje zanoktica, to sa tupim vrhom je također spravica za zanoktice, a to nešto kao nožić je vjerovatno neki nožić za nešto.
evo ništa, smorila se nešto...
jel ti znaš da je tvoj nik na poslednjih 5 aktivnih tema zadnji?
ko da si sama na ovom forumu...
šta ima kod tebe?zaposli li se?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Samo naprijed :))
A turtorijala o šminkanju na YT su stvarno super, ima ih sjajnih, svašta se iz njih može naučiti....
ajlajner nije za svakoga, vučice, moraš biti dobro uvežbana da ga izvučeš lepo i jednako...meni je to nekako jedino kad odeš kod profesionalnog šminkera...kad uradiš osrednje, ume da deluje jako aljkavo...
ma,iz jednog poteza,čminkam po kućama ako treba :)
Pošto sam tupava za manikir set, a znam samo za šta služe makazice, turpijica, grickalice i pinceta, može li neko da mi objasni za šta služe ostali predmeti. Nešto sa dva šiljka na vrhu, zatim nešto sa zatupljenim vrhom, pa nešto kao nožić?
Да
Hahaha Muri. :))) Ajd kaži ako znaš.
Daj slike pa mozda uspemo da pomognemo...
Ma ne znate vi. Čekam ženske ako su uopšte budne u ovo doba.
Imam isti ovakav set
http://www.limundo.com/originalslika-4608998.jpg
Sa crvenom drškom ima dva šiljka na vrhu a dalje do poklopca je ono sa zaobljenim vrhom a ima i nožić ali se ne vidi.
Imam i ovakav set. Tu se bolje vidi.
http://www.sanej.com/wp-content/uploads/2011/08/Manikir-set.jpg
Sa dva šilja na vrhu ti je spravica za sređivanje zanoktica, to sa tupim vrhom je također spravica za zanoktice, a to nešto kao nožić je vjerovatno neki nožić za nešto.
Verovatno za muža ako nije dobar. :))
Hvala. :)
Vucice i moja majka ima isti takav set :D
potpuno isti :D
ovo skroz levo, jel to neka šećerlema?
Ne, to je za poliranje noktiju. :))
Danas sam gledo stavljanje trajnog frenca (bio sam sa drugaricom u kozmetickom, cekao sam je radila je obrve).
Jebote koliko je ono dosadno!
Ženski batak!!
Žene, koje mašinice za kosu valjaju? Kolko para? Da može na keca da šiša.
Moderatori i njihove vickaste igre sa nazivima tema.
šta je ovo, devojke, zamrla nam tema?
Kosmo, šta ima ženo? :)
evo ništa, smorila se nešto...
jel ti znaš da je tvoj nik na poslednjih 5 aktivnih tema zadnji?
ko da si sama na ovom forumu...
šta ima kod tebe?zaposli li se?
Stvarno nije u redu...toliko žena a ovde....ćutanje...