Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. držim ti palčeve...

2. Hvala. Bole me oči. Moram da ležem. Baš mi se spava.

3. Good night my dear. Sleep well.

4. Девојчицееееееееееееее!

5. e majo čoveče...kaži?

6. Умире нам тема, па ми криво....покушавам да је вратим, ал нешто тешко иде...

7. htele sinoć da je oživimo vučica i ja...pa mi ona priznala da mi pojela auroru, pa sam plakala...

posle vučica jurila da pojede i mene i saleta tamo na " moram nekom da se izjaham ", imala neko sekirče i tako mi bežali, pravili se mrtvi...

šta ima kod tebe? de ti enemy?

8. Oh, koliko mrzim ženske probleme. I što moji nokti izgledaju osakaćeni, kad ih više ne grickam, i sklanjam zanoktice! Pomozite drage, nemam vremena da idem kod manikira i pedikira, moram da nolajferišem.

9. Maži bademovim uljem i farbaj u crveno. Nokte. Baš kul.

10. Hvala, a što bademovo ulje? Lep recept. Nokti su mi purpurni, nekad bordo. Crvene ne mogu, previše mi odvlače pažnju. Da, moji nokti mi odvlače pažnju.

11. Upravo sam našla bademovo ulje u neseseru, divno miriše! Hvala, opet.

12. U svim preparatima za negu zanoktica i jačanje noktiju je to ulje, pa kontam ako bi odmah konkretno njega natrpala, brže bi delovalo. A crvena bi odvukla pažnju i sa zanoktica, ali dobro, nađi neku drugu, lepšu boju. Nije problem. Ja je volim, pa zato. :)

13. Ja zanoktice guram, pa sečem. Dobra mimetoda, samo treba da se izveštiš.
    Sa crvenom sam ko bik, samo gledam u nokte. Naručito dok pišem. Crvena je baš dojajna na noktima :)

14. htele sinoć da je oživimo vučica i ja...pa mi ona priznala da mi pojela auroru, pa sam plakala...

Вратиће се Аурора, не брини, у Црвенкапи се врате бака и унука :Р Мораће вучица је врати :Р

šta ima kod tebe? de ti enemy?

Није код куће, вероватно шета неку девојчицу :РРР
    Ја пијем кафицу и слушам неке песмице...а тиии?

A crvena bi odvukla pažnju i sa zanoktica, ali dobro, nađi neku drugu, lepšu boju. Nije problem. Ja je volim, pa zato. :)

И ја волим ту боју! Како сам престала да грицкам нокте, почела сам стално да лакирам, обожавам црвену, плаву, зелену, не волим розе, не волим оне неутралне.... :)

15. E, ali u ovim zimskim danima meni najbolje pomogne kvasac razmućen u toploj vodi sa medom. To je dobro za kožu i nokte, B vitamin. Potrošila sam dve kreme za ruke dok to nisam počela da pijem. Ako deluje gadno, nije. :)

Crveno, ljubičasto i crno, ali crvena sada, za zimu. Zeleno za proleće. :))

16. Meni to gadno. Ja pijem Smorkin bućkuriš, jebe koliko je dobar. Ljubičastu isto volim, a po ljubičastoj crtam crnom. To mi je jedna od kombinacija.

17. A bolje pivo. Nego sam prešla na žestinu pa ga ne pijem više. Samo kvasac ili rakija, a ona je isto dobra. I nokti budu lepi, sve bude lepo. :)

18. Ti si sva lepa ondak. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.