Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ček da vidi jesam li razumela : piješ rakiju da budeš lepa? znači baba je bila u pravu, svako jutro da drmnem po jednu za svaki slučaj...
Ne laže baba nikada. Probaj, prijaće ti.
Ali ne bilo koju, počela sam od medovače. Nekako sam slatka. Dunja je već za dnevnu varijantu, malo umereniju. Šljivu ću da iskoristim za one jače bore.
Jeste, lepa sam lepa. Ne što sam to ja, nego sam stvarno lepa. :))
To rakija iz tebe isijava!
Rakija, nego šta! Pamet nije. Ona smeta lepoti.
imam neku lozu, domaću... da probam sad? da sperem ovu muku...
Probaj, vredi :)
Probaj Kosmo, i da nam opišeš kako si se prolepšala. Pripremi već sada ogledalo, nemoj posle da lupaš po kući tražeći ga.
Tako je, jer je to pola posla.
nema šanse...ja od jedne čašice gledam ' de ću da legnem i ne vidim ništa...a da pitam decu da me slikaju?
To! Reci da je za neko istraživanje tipa "Lepota i zdravlje".
Lepa ideja, ali ne toliko efikasna!
Uuu, žene!! Svaki vam se dao za potezanje rakije ovde! :) Al' što moj ćale pravi orahovaču...Sidu leči, bore pegla, decu čuva...
samo da podnesem izveštaj...metoda sa domaćom rakijom radi odlično...malo me boli glava, al sam lepa ki upisana...možete da počnete.
Ala si se ti ušikala. :)))
još pitaš...
Јесам ти рекла космо да ће аурора да се врати? :Р
ja je jutros smarala na sms, pa morala...aj živeli!
Живели! :Р
http://data.whicdn.com/images/18813426/tumblr_lvpe8iTZ4o1r7dr3to1_500_thumb.jpg
Нек се свако послужи :)
Majo, je l' se nešto lepo dogodilo? :))
Hvala. :)