Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. KAKVU PIČKU IMA ŽENA VERKA STEFANOVIĆA?!

2. netolerantnu na kondome. nećeš jebati poz

3. kad se setim, debeli, ima svašta...

4. Proveravala sam da li je neko žensko postalo moderator kada je ovo opet u aktivnim...
    :)

5. nije, al ima muški feminizirani, to ti dođe isto...stvarno, ko nam je vratio temu?

6. Marcipan, ti si npr. reklo bi se žena koja drži do tih ljudskih prava i slično. Je l' ti radiš Kolinu, ili ostaviš neku Miroslav Radoman frizuricu?

7. ma već mjesecima je u aktivnim, samo što niko ništa nije pisao :)

8. I ja bih volela da znam. Dok sam snajperisala po podforumima naletela sam na otključanu temu i rekoh sebi "Svaka čast onome koji ju je ostavio otključanom"

9. Vučice, kako ti sređuješ palamarku, ako nije tajna?

10. Ček, ako može neko sažetak teme, malo sam prelistao - je l' ovo tema o depiliranju bikini zone ili...?

11. Lukse, tema panela je "Održavanje intimne i ostalih kosatih perifernih regija moderne žene".

12. provirone, mogao bi ti sebi da otvoriš odvojenu temu...sikter.

13. Muškarci, mršte sa ženske teme dok se nisam iznervirala!!!!

14. hahahahahahahahahahahahahaahahahahaha

15. Јбг, Козмо, ја имам неко Петраркино поимање жене. Оне су дивне и животне водиље, извор живота, а волим се с тог извора напити. Ок, не баш написи, али барем уста освежити, јелте. Где су вам емоције?

16. Jeeeee, ženeee, mrdajte dupeta sa sofe da i ja zasednem na mini čašicu razgovora! Pidžama partiii! :D

17. Jeeeee, ženeee, mrdajte dupeta sa sofe da i ja zasednem na mini čašicu razgovora! Pidžama partiii! :D

Mrdnula. Izvoli, štaš popiti?

18. de si do sad bre gogo...ja se baš spremila da idem, ustajem u 6h, jebi ga...

19. Muškarci, mršte sa ženske teme dok se nisam iznervirala!!!!

Idi bre, zagrcnuh se...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.