Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Da ne kačim na drugu temu, jedna me stvar zanima: kako žene sebi mogu dozvoliti da idu negde u majicma bez rukava a dlačići ispod miške imaju skoro 1cm? Ozbiljno. I to sam video dosta za oko prijatnih devojaka koje furaju Andrea Bočeli verziju. Npr. u GSP-u uhvate se za šipku i samo vidim neko nisko rastinje. Zbog čega postajete tako aljkave?

2. nije to aljkavo, ima ko voli...ja volim maljave muškarce pa ne kukam koliko su mi gadni izdepilirani...

3. I još jedna stvar: zbog čega ne sređujete lumbalne i stomačne dlake, a imate ih?

4. Meni gadno ovo što Proviron kaže, a vala ih vidjam i ja.

5. Da, Kosmo, ali ja kapiram žene kao nežne i pedantne, bića koja teže savršenoj lepoti bez rastinja. Jes' cupi bitna da se sređuje, ali moraju i ostale periferije pratiti.

6. treba da radite u ginekologiji, pa da vidite šta sve ima...

7. sljedeći put budi šmeker, priđi joj i pitaj je
    jebiga, jedini način da saznaš
    doduše, ako je neka feminstkinja, srećno
    :D

8. Ujna ginekolog za adolescente, kaže meni da su današnje devojke strašno aljkave po pitanju pizdaste kulture. Još ona radi sa mladim i urbanim devojkama. Mogu da zamislim frustracije ginekologa iz mrčajevačkog zdravstvenog centra. A potežem temu jer sam istinski zaljubljenik u ljubljenje vertikalnih usta. :(

9. pitala sam jednog gišu kako mu se diže posle tolko gadosti kojih se nagledao.zaebano...

mene više zanima kako su mlade žene dozvolile da im zubi ovoliko masovno propadaju... kontam pijemo govna i jedemo konzervanse ali Druzilda do Druzilde a još pubertestke čibulje furaju...

10. Ја знам једну баш тру, напорну феминисткињу, ћелава и то све, али брије се. Има и сису само таку.

11. ako je feministkinja, ne znači da ne pazi na higijenu...i ja neginjem feminizmu...

12. dođite na moj faks, takve rastu iz vlage D:

13. jebeš lizanje ako nema dlake

14. Pa zar nije tako? Zapuši mi se nos pa ne znam da li ližem gde treba ili kvasim čaršav jezikom...

15. ahahahahaaa id u kurac....

16. U redu je neka fina frizurica, ali neću neku Deky aod frizuru kod žene potpuno neartikulisanog rasta. Jebeš ga. Mislio sam da proširim raspravu, ali me mrzi.

17. Космо, дај неку огавну причу, обожавам то да читам.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.