Ženske moje, drugarice moje, onaj kolor šampon br.500 od firme Still mi nije uspeo. Najbliži su mi govorili da to neće uspeti a koga god da sam pitala (komšiluk, prodavačice, frizere) oni su mi rekli da hoće jer je moja kosa prirodno tamna pa će da se posvetli. Sad ću da plačem. :(
Jebem ti kureve kad mogu u to pakovanje da stanu! Piiiii, sirotinja!
Vule, šta se jediš, vidiš da su klinje :P
Hahah
Ženske moje, drugarice moje, onaj kolor šampon br.500 od firme Still mi nije uspeo. Najbliži su mi govorili da to neće uspeti a koga god da sam pitala (komšiluk, prodavačice, frizere) oni su mi rekli da hoće jer je moja kosa prirodno tamna pa će da se posvetli. Sad ću da plačem. :(
nemoj da cmizdriš, nego kupi farbu kako treba...
A koju boju? Imam prirodno crnu kosu a hoću da dobijem smeđu. Videla sam da se može iskoristiti i plava za dobijanje za par nijansi svetlija boja.
pa uzmi plavu...uzmi koene, a hidrogen devetku. jeste da košta, al vredi.
Ju, Kozmo na forumu, bas nas je drago. :)
Vucice, ako menjas boju kose, mozda da probas prvi put kod frizera, pa ako uspe i ti ces znati za sledeci put.
Hoću, hvala obema. :)
ofarba li se, vučice?
Za mesec dana ću. Ne želim da pravim grešku koju pravi moja drugarica, ipak mi je ovo prvi put da se farbam.
aj pa javi šta je bilo...meni se dešava da se nekad ofarbam i 2 puta mesečno...i tako 20 godina već...i ništa mi ne fali...i to uglavnom 12% hidrogen.
Kekekekekeke...
ma poljubi nas u pičku ko god da je promenio naziv teme...
Cccccc, ti modovi su stvarno, nemam reči
Važi se Kosmo, javljam ti
PU! Znao sam da sam ja trebao promeniti...
propade ti prilika, bruce...
Neka, i ovako sam daleko, drugi put ću ja da promenim...
De ste kurve
Koga ti nazivaš kurvom Gvozdenoviću, da te pitam ja?
pusti mašti na volju, bruce...ujedno ti prijavljujem ovog gvozdenovića za vređanje, da ne taržim temu tamo...