U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Plus i lajk za vas. :)
au jbt ti si bas starija zena
Fala, Mešo, drug moj :*
Punjač, naravno da jesam-po kalendaru. :)
svaka čast, gogo...ja i ovaj moj se spanđali '96, ja sve mislila da je to mnogo...
Mnogo je samo kad bijedu, kosmo, dušo moja :*
Skapirali smo se ponovo nas dvoje, sad je isto ko kad smo se venčali, al bolje.
(Mislim, bolje i u onom smislu kad smo pričale o 30-tim i 40-tim godinama :wink, wink:)
a toooo....tek sad dobro ide? tako i kod mene...smešno šta sve nismo znali kad smo bili mladi, šta sve može i kako : mig, mig:
Hihihihi :))))
hihihihihihihihih bezobrazluk...da mi neko opet ponudi da imam dvajes godina, ja ne bi'...tek sad je dobro.
Narafski! Smeju mi se kad to kažem i sa nepoverenjem gledaju, ali...kad dođu u te godine-samo će im se kasti! :)
pa to...tek tad sve ukapiraš, a dovoljno mlada da koristiš...živele tridesete i četrdesete!
Oćete da me naterate da nađem neku ženu između 30 i 40, onako za svaki dan :)
Ništa mi nećemo da ti kažemo, Bokseru, samo pričuckamo-onako, ženski. :)
Gogo, a neki savet za nas u dvadesetim? :))
Lože te Bolseru, iskusne pa znaju - prvo ti daju rakijicu, pa postave bogat ručak, pa donesu hladno pivo ili špricer, pa ti onda skuvaju kafu i posluže tortu, a na kraju otkopčaš prvo dugme na pantalonama i kažeš: "E, jebiga sad..." i zaspiš.
A dok ti spavaš one se odaju telesnim zadovoljstvima koja ne uključuju muškarca i samim tim su bolja za žene :)
SVE probaj i radi šta ti volja. Mlada si, lepa i pametna i liči ti da se provodiš i dozvoliš sebi kojekakve ludosti. :)
Nikad ne osuđuj sebe i uvek, ali uvek slušaj svoju intuiciju. :*
Klinke! Od kako znam za sebe vrckaju. I imaju dečka u vojsci ;)
Da, uvek slušam svoju intuiciju, za sada me nije prevarila ;)
jel muskarci imaju zensku intuiciju?
samo oni koji smo u dodiru sa vlastitom ženskom stranom :)
moracu onda i ja da se dodirnem...mislim sa zenskom stranom :D