Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Okej. :(
Mislim,nije da smetaš,ali muški ovde samo troluju i spemuju.Ak' se lepo ponašaš,onda mož' da ostaneš :))
Pričaj bre,Izi!!! Pogibosmo od radoznalosti! :)))
Nije mi namera da trolujem i zaista se osećam kao žensko (nisam gej). Al sad mi se spava, idem uskoro. Baj.
Kako ti kažeš,Djole :)
Baj :)
Ne znate ga, ja probala da ga navučem na Vuku, al' on neće! :( muko moja! A zaljubih se tipa mLogo, što da činim?
Prepusti se i uživaj! I odmah mu pokaži ko je gazda :))))
vodi ga kući i jebi do zore... Taj osećaj prođe posle dobrog seksa.
Ima da mu kažem, mali bićeš moj il' božiji :))))))
Izi,carpe diem!!!Ne propusti ni jedan fantastični trenutak! :))
Bili smo drugovi, jedino me to brine :))) ali mislim čovek se izjasnio, sad ima da me ženi :))
izzie slušaj srce, mozak će te zajebe...i podnosi izveštaje ovde redovno, ja i goga volimo tako...jebi ga, slabo gledamo serije, a ljubavi nikad dosta, bilo čije...
vodi ga kući i jebi do zore... Taj osećaj prođe posle dobrog seksa.
Znala sam da je to pravo rešenje! Sad je već kasno...
ne daj da te lažu izi! Jebi ga dok možeš, posle neće hteti da se jebe i ode veza u kurac kad već neće u pičku...
Kosmo,volim te ko rođenu sestru! :)))
Izi,dušo,takav stav! :))
SajlarU,koji to normalan ne bi hteo da se ...???
Nemoj da si apokaliptičan!
izzie slušaj srce, mozak će te zajebe...i podnosi izveštaje ovde redovno, ja i goga volimo tako...jebi ga, slabo gledamo serije, a ljubavi nikad dosta, bilo čije...
Izi,dušo,takav stav! :))
Primate li me u malo društvo vas dve? :))))
Sylar011 ne brini, to je najmanji problem kad ga uzmem pod svoje.
gogo, srećo, obostrano je...
izzie, primljena si odavno, nisi primetila?
Aman,Izi,ti si već naše društvo! :))))
Vi'š da te salećemo s pitanjima ko dve vrane? :))))
ma kad počne ono ozbilnjo, tad se kita gasi i nema zive sile da jebe...
Goga ti si prva osoba koja je pravilno izgovorila moj nick :D
Jesam jesam, nego da budem sigurna :))) gotov je, neće znati šta ga je snašlo! :)))))))