♥П.И.В.О.♥

1. Е ја сам вам "прочитао" дефиниције...ај сад ви моје... :)...додао сам новог члана...и молим вас зовите ове који су у групи,а нису поставили предлог...то морају сви!!!!!!!!!!!!!!!

2. neka fala....ne mogu ja da budem u grupi koja se zove pivo....to je zlocin prema rakiji...ja cu biti samostalan

3. Ja samo da se javim mojoj grupi.

4. ти што се јављаш могао би да нам помогнеш мало!!! читај све......

5. Pa ja sam pročitao, samo nemam kad da učestvujem. Ako baš bude trebalo nešto da se odmogne, cimnite me.

6. Па треба... Дај предлог за химну!!! немаш времена од друге групе...

7. 'ajde eternal,dodji kod nas,sta fali PIVU? I mog'o bi da roknes neku himnu,ti znas dobre hitove.

8. ne mogu vec sam posto RAKIJA....mislim da ne ide da budem u obe

9. Ko je jos u radzi?

10. Eво људи да вас поздравим све, видим кренуло већ неко препирање, па није вам ово педерска група к'о оне кучке, зато само опуштено...

@eternal seljak

Теби се опрашта, ти можеш и у "ракија" али да копираш и ово наше "пиво".

@Meщa

Ти си нам овде неопходан због омаловажавања осталих чланова и група, тако да би било добро да будеш активнији и агресивнији...

Иначе има доста добрих предлога за химну али мислим да имам праву ствар:
    http://www.youtube.com/watch?v=vNJniNQHd0w

11. EVO ME MENE ♥П.И.В.О.♥

12. Сад кад боље размислим могли би додати и то "ракија", ово је сувише добро да не би било прихваћено:

Rak,Rat,
    Alkohol
    Krv,Kurva,
    Iincest,Izmet
    Jebanje
    Arte

Свака част луди!

13. Одлично!!! Свака вам част за ангажовање.
    Ја се слажем са вама око ракије,али пробао сам да променим име групе,тј. тему,али не може! Стварно ми је жао!!! Соенмери,мораш да ставиш предлог за химну групе! Ацо брате мој мораш да обришеш оне предлоге што си стављао пре него што сам ја предложио тему за гласање за химну! Молим те учини то?! Што се тиче Етернала,можемо само да му угодимо то око Еве Рас! Знате да бих и ја волео да нам он буде у групи,али јбг. И може такође САМО НА ПРОФИЛУ да буде име "П.И.В.О and Р.А.К.И.Ј.А." У сваком случају морамо једну по једну ствар да решавамо.

14. e vala grdje od eve ras nema :)) mada ni na jasmina muharemovica nisam imuna ;)

15. Е јбг Бели неда ми се нешто мењати, а и шта сад да бришем па да опет убацујем исте предлоге. Нема везе, не мора све тако формално, ето шта сад нпр сви да се посветимо химни, а ако ове остале заболи за то, шта ће они да раде? Боље да покренемо више тема, а химну ћемо успут одабрати. Ако инсистираш могу ја да избришем, није фрка...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.