♥П.И.В.О.♥

1. U jebote, koje kučke na temu, neka neko zovne šintere.

2. zURKA JE BILA KATASTROFALNA, SAMO DA VAS OBAVESTIM, CIM NEMA SABANA NIJE TO TO...SEDELJKA NEKA.

Samhaine , nema potrebe da vredjas. To za deckica i te stvari.
    Ja tebe niti sam nazivao pederom niti te nazivao kurtonom.
    Nemoj da budes nekulturan. Jedno je reci saban nekome, sasvim drugo je nazivati ga pederom i kurtonom.
    Jel smo se razumeli??

3. Исусе, дај ми лавље срце да преживим дане будуће....јел то?

4. Nema potrebe za pvt-om, BOG-u, samo mi se gade ljudi koji bilo koga mogi da nazovu 'nizim bicem'. Fore i argumenti su ti otrcani do granice bola.
    A to gde ides, s kim se druzis i kako si se proveo lepo postavis na status na Facebook-u a ne gusis ovde nas. Toliko.
    @ Самхаин, de me nadje:)

5. Узни си пуцке!! :)

6. `Ћемо да гласамо?

7. Zone facebook nemam, a ovo za zurku sam postavio zato sto sam pricao sa pivopijama da bi ih vodio na zurku ali ne mogu.
    Facebook sam mugasio jos pre pola godine bas zbog tih "gde sam,sta radim" likova, ali i ljudi koji vole da guraju nos gde im nije mesto.

Sa zadovoljstvom cu se gaditi tebi i tebi slicnima.

8. Боже,ако хоћеш у групу упадај,али немојте овде да се прозивате!!!!!!!!!!!!

9. Ne prozivam se ja sa njom, proziva se ona samnom. Ja nju dirao nisam nikad.

10. Ljudi ovo nije grupa za diranje...
    Ovo je grupa za alkoholisanje.
    Eto ja sam juče pio Domaću rakiju u domaćem seoskom okruženju,
    a u petak stomakliju u urbanom gradskom okruženju...
    Ova grupa mi zamenjuje alkohol dok sam na poslu...
    Šmrc...

11. Niti bi hteo , naravno. Ja sam dzentlmen ;)

12. Тако је луд само дери по алкохолу, ја у задње време само пиво цеп'о, ракију нисам дир'о недељу дана, још од неког рођуса. И да што су те бановали који к...?

13. @Бели Лооди Зник
    Могли би гласати, само не знам који систем. Свако може да гласа за песму коју није он поставио, ал' не знам 'оћемо ли по један глас ил' оно да даје свако нпр по 1,2,3 бода и после да се убијамо од рачунања и изаберемо. Мени се први систем више свиђа, а и пре ћемо да изаберемо....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.