cek bre pa kako nemas mejl server na tom serveru sto placas za vukajliju?
Misliš nolajfera ololo
Jbga kelte to je malo veća investicija. Radio sam to u školi, ali pravi mejl server treba povezati valjda sa DNS serverima na netu, puno posla.
Mogu da imam ali nisam hteo. Nije bas bilo trivijalno podesiti a i ovako ne moram da razmisljam o backupu, spemu, spem blacklistama i sl.
Inače nema brige ljudi znam šta mi je činiti. Namestiću alternativnu foru (kada ona prva ne radi) - da vi pošaljete mejl meni (na onoj zlokobnoj stranici će biti uputstvo) a skripta će da proverava inbox i da radi pos'o.
А чек', по ком редоследу си слао мејлове?
Nisam slao. Ljudi su klikom sami sebi slali.
Аха, оке, него сам ја спавао, па тек сад уђох...
Кад ће то опет, да навијем сат :)
Znači mi tebi pošaljemo mejl i onda ti (tj. server) možeš da šalješ odgovore, jer oni ne podležu ograničenju od 2000 za dan? Lukavo gazda, lukavo.
aj kad se dogovorite, objasnite u dve normalne rečenice šta treba da se radi.
do tad, ne pipam ništa, jer sam duduk.
Vlajko daj mi tvoju lozinku i ne sekiraj se.
Kao pravi paranoik koji je rastao u Srbiji i negovan u srpskoj birokratskoj tradiciji, moram da postavim pitanje: Da li ću morati ponovo da prihvatam uslove kada sistem ponovo proradi, ako sam jutros to već uspešno odradio pre pada sistema (ako je sistem pao, padu je bio sklon).
A šta da rade autori kao što smo Električar, Straja i ja, mislim mi koji imamo po 12 duplih naloga? :)))))
Nije pao sistem gospodine Advokat, već je kaizen morao da promeni taktiku rada zbog limita od 2000 mejlova dnevno. Radovi su u toku, a mislim da ovi što su jutros aktivirali naloge to ne moraju da rade. Objasniće gazda sve kad dođe.
Ne trpaj mene u isti koš sa vama lololo
Ako ćemo da cepamo dlaku na pola, šta je to nego (ras)pad sistema koji je Kaizen osmislio ;)
Ne.
А каизене, не укапирах, кад ће ово слање опет да проради? Сјутра је ли?
Kaizene ja sutra idem na odmor nekih 10-ak dana, je l' ću moći da prihvatim te uslove i sranja kad se vratim?
Možeš da ih prihvatiš kad se vratiš. :)
Ok, kaizene lolo
kakvo crno ubeđivanje.
Inače njih 1067 je uspešno prihvatilo uslove za svega 3 sata (do 11h) kada je premašen limit. Iskreno nisam znao da ima ovoliko aktivnih ljudi na sajtu.