Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
kakvo crno ubeđivanje.
Inače njih 1067 je uspešno prihvatilo uslove za svega 3 sata (do 11h) kada je premašen limit. Iskreno nisam znao da ima ovoliko aktivnih ljudi na sajtu.
cek bre pa kako nemas mejl server na tom serveru sto placas za vukajliju?
Misliš nolajfera ololo
Jbga kelte to je malo veća investicija. Radio sam to u školi, ali pravi mejl server treba povezati valjda sa DNS serverima na netu, puno posla.
Mogu da imam ali nisam hteo. Nije bas bilo trivijalno podesiti a i ovako ne moram da razmisljam o backupu, spemu, spem blacklistama i sl.
Inače nema brige ljudi znam šta mi je činiti. Namestiću alternativnu foru (kada ona prva ne radi) - da vi pošaljete mejl meni (na onoj zlokobnoj stranici će biti uputstvo) a skripta će da proverava inbox i da radi pos'o.
А чек', по ком редоследу си слао мејлове?
Nisam slao. Ljudi su klikom sami sebi slali.
Аха, оке, него сам ја спавао, па тек сад уђох...
Кад ће то опет, да навијем сат :)
Znači mi tebi pošaljemo mejl i onda ti (tj. server) možeš da šalješ odgovore, jer oni ne podležu ograničenju od 2000 za dan? Lukavo gazda, lukavo.
aj kad se dogovorite, objasnite u dve normalne rečenice šta treba da se radi.
do tad, ne pipam ništa, jer sam duduk.
Vlajko daj mi tvoju lozinku i ne sekiraj se.
Kao pravi paranoik koji je rastao u Srbiji i negovan u srpskoj birokratskoj tradiciji, moram da postavim pitanje: Da li ću morati ponovo da prihvatam uslove kada sistem ponovo proradi, ako sam jutros to već uspešno odradio pre pada sistema (ako je sistem pao, padu je bio sklon).
A šta da rade autori kao što smo Električar, Straja i ja, mislim mi koji imamo po 12 duplih naloga? :)))))
Nije pao sistem gospodine Advokat, već je kaizen morao da promeni taktiku rada zbog limita od 2000 mejlova dnevno. Radovi su u toku, a mislim da ovi što su jutros aktivirali naloge to ne moraju da rade. Objasniće gazda sve kad dođe.
Ne trpaj mene u isti koš sa vama lololo
Ako ćemo da cepamo dlaku na pola, šta je to nego (ras)pad sistema koji je Kaizen osmislio ;)
Ne.
А каизене, не укапирах, кад ће ово слање опет да проради? Сјутра је ли?
Kaizene ja sutra idem na odmor nekih 10-ak dana, je l' ću moći da prihvatim te uslove i sranja kad se vratim?
Možeš da ih prihvatiš kad se vratiš. :)
Ok, kaizene lolo