Hmm, ako je 2000 poruka dnevni limit, a ima još 6-7 dana do roka, a članova preko 80 000, biće tu velika čistka vidim :) Ukoliko, naravno, ostane na ovome.
А јебига, сјеба те ограничење. :) А јебига, вероватно постоји начин. :) Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт, шта ја знам. И како до сад ниси имао проблема са тим. Колико се сећам кад се неко региструје стигне му мејл за потврду адресе и тако тога. А вероватно и одговори на питања, и још ко зна шта. Просто ми чудно да никада ниси прекорачио тај лимит од 500 мејлова за дан. :Д
Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт
Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт
Ako ti je Gambi pravnik, odma da ti kažem da je trolovao. :) Inače sad moraš da razmisliš šta ćeš, zajeba te ograničenje. Ili samo da napraviš više mejlova i da kad pređe tih 2000 komada promeniš mejl sa kog šalje.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nemam mogućnost često bti pri kompu....logiram se preko moba i s njega mi je teško bilo što obaviti kako spada.....
evo javno molim i pod punom odgovornošću pristajem na uvjete korištenja...Kaizene, plizzz napravi kao da sam već sve to kliknula!!!
duša me zabolila danas kad nisam mogla na Vuku....zamal' ne porazbija sve kliktajući na: "šalji ponovo matereti!!"....
E kaizene jel pozivnice šalješ na hotmail ili si potpuno obustavio sve?
Hmm, ako je 2000 poruka dnevni limit, a ima još 6-7 dana do roka, a članova preko 80 000, biće tu velika čistka vidim :) Ukoliko, naravno, ostane na ovome.
UJAAAAA...
AHA!! Evo ga...ne nije..ovo je za povecanje penisa..
U redu muss shvatili smo da imaš fetiš prema kontejnerima.
А јебига, сјеба те ограничење. :) А јебига, вероватно постоји начин. :) Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт, шта ја знам. И како до сад ниси имао проблема са тим. Колико се сећам кад се неко региструје стигне му мејл за потврду адресе и тако тога. А вероватно и одговори на питања, и још ко зна шта. Просто ми чудно да никада ниси прекорачио тај лимит од 500 мејлова за дан. :Д
Обуставио је све. Ја имам хотмаил. :Д
Sad i ja imam.
samo ovim na zaklapanje
Alo guglu, nemoj biti decxko!
Ok.
nije 500, nego 2000 (ja sam prvi izneo deziformaciju, pa sam editova al kasno izgleda)
Realno
E pa onda, samo se organizuj, sutra pošalješ uslove za prvih 2000 autora na mejl. I tako cepaš dok sve članove ne pokriješ.
Zato što me je advokat savetovao da ovako uradim.
Zavisi, nemaju svi članovi gmail, a treba da proveri koliko je ograničenje na hotmail-u, yahoo-u... Možda bi mogao da pošalje više mejlova na hotmail.
edit : izem ti pravnike, uvek zakomplikuju stvari.
Ne, nisi razumeo. Ograničenje je prilikom slanja. admin@vukajlija.com koristi google kao server za slanje mejla.
Ako ti je Gambi pravnik, odma da ti kažem da je trolovao. :) Inače sad moraš da razmisliš šta ćeš, zajeba te ograničenje. Ili samo da napraviš više mejlova i da kad pređe tih 2000 komada promeniš mejl sa kog šalje.
E jbga onda. Pretpostavljam da ubeđivanje sa gospodom iz gugla ne bi dalo nekih rezultata?