Novi uslovi korišćenja

1. Nemam mogućnost često bti pri kompu....logiram se preko moba i s njega mi je teško bilo što obaviti kako spada.....

evo javno molim i pod punom odgovornošću pristajem na uvjete korištenja...Kaizene, plizzz napravi kao da sam već sve to kliknula!!!

duša me zabolila danas kad nisam mogla na Vuku....zamal' ne porazbija sve kliktajući na: "šalji ponovo matereti!!"....

2. E kaizene jel pozivnice šalješ na hotmail ili si potpuno obustavio sve?

3. Hmm, ako je 2000 poruka dnevni limit, a ima još 6-7 dana do roka, a članova preko 80 000, biće tu velika čistka vidim :) Ukoliko, naravno, ostane na ovome.

4. U redu muss shvatili smo da imaš fetiš prema kontejnerima.

5. А јебига, сјеба те ограничење. :) А јебига, вероватно постоји начин. :) Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт, шта ја знам. И како до сад ниси имао проблема са тим. Колико се сећам кад се неко региструје стигне му мејл за потврду адресе и тако тога. А вероватно и одговори на питања, и још ко зна шта. Просто ми чудно да никада ниси прекорачио тај лимит од 500 мејлова за дан. :Д

6. Обуставио је све. Ја имам хотмаил. :Д

7. U redu muss shvatili smo da imaš fetiš prema kontejnerima.

samo ovim na zaklapanje

8. Alo guglu, nemoj biti decxko!

9. nije 500, nego 2000 (ja sam prvi izneo deziformaciju, pa sam editova al kasno izgleda)

10. Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт

Realno

11. E pa onda, samo se organizuj, sutra pošalješ uslove za prvih 2000 autora na mejl. I tako cepaš dok sve članove ne pokriješ.

12. Чек, а што ниси директно на сајту поставио услове коришћења, да их ту прихватимо, и то је то. И јавиш да ће им мејл за потврду адресе стићи за који дан или тако нешто, а до тад могу да користе сајт

Zato što me je advokat savetovao da ovako uradim.

13. Zavisi, nemaju svi članovi gmail, a treba da proveri koliko je ograničenje na hotmail-u, yahoo-u... Možda bi mogao da pošalje više mejlova na hotmail.

edit : izem ti pravnike, uvek zakomplikuju stvari.

14. Zavisi, nemaju svi članovi gmail, a treba da proveri koliko je ograničenje na hotmail-u, yahoo-u... Možda bi mogao da pošalje više mejlova na hotmail.

Ne, nisi razumeo. Ograničenje je prilikom slanja. admin@vukajlija.com koristi google kao server za slanje mejla.

15. Ako ti je Gambi pravnik, odma da ti kažem da je trolovao. :) Inače sad moraš da razmisliš šta ćeš, zajeba te ograničenje. Ili samo da napraviš više mejlova i da kad pređe tih 2000 komada promeniš mejl sa kog šalje.

16. E jbga onda. Pretpostavljam da ubeđivanje sa gospodom iz gugla ne bi dalo nekih rezultata?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.