Novi uslovi korišćenja

1. to je bre kostic, ne slusaj njega lolo

2. mozes svoj jer si autor ali ne smes tudji da menjas i pakujes kao svoj ili da brises adresu sajta, korisnika i ostalo jer nisi ovlascena tj nisi autor toga to ti je

3. Koji ste vi Kostići!

4. Kaizene, pre neki dan drugarica čita Svet i smeje se, ja je pitam šta je bilo, a ona mi pokaže da su objavili postere sa Vuke i to bez sajta i imena autora na njima. Piše "Preuzeto sa Vukajlije" na sredini strane tog "časopisa" između nabacanih postera, ali ne pišu imena autora, datum i sajt na samim posterima...

5. Neko je postavio postere na demotivation.us pa sam mislila da li mogu ja da postavim svoje postere prevedene na engleski ili ne. Evo ova dva na koja sam naletela
    http://www.demotivation.us/newest/life/mum-im-going-to-the-exam-1252461.html
    http://www.demotivation.us/newest/politics/lets-begin-1250903.html

6. nadam se da neće otići u spam folder samo pa da ga obrišem pre nego što ga vidim ♥

7. e, jedno pitanje, da li samo meni nije stigao mejl da potvrdim ovo?

8. Није стигао ни мени.

9. 12. Ovi Uslovi korišćenja se primenjuju od 01.08.2011. godine na sve korisnike Vukajlija.com servisa. Postojeći korisnici će do tog datuma morati da putem mejla potvrde da prihvataju ove uslove. Ukoliko se ne slažu sa uslovima, moći će da zatvore nalog. Ukoliko ne učine nijedno od ta dva, nalog će im automatski biti zatvoren.

10. Ekstra, nekome ne stigne mail, kao meni i lock.

11. Ljudi , a šta će biti ako u tom trenutku budemo na odmoru , ili jednostavno ne budemo u mogućnostima da pristupimo sajtu i našoj email adresi ? Kaizen čovek razumevanja bez , odma lock nalog ?

12. Ljudi aj molim vas odgovorite , pošto imam nešto u planu za prvi avgust i neću tu biti verovatno do desetog , da znam dal da angažujem nekog i da žrtvujem moju privatnost ili da se nadam čika kaizenovom razumevanju ?

13. Možeš da ideš da sunčaš dupe slobodno, kada se vratiš pogledaj mejl koji ti je stigao i prihvati uslove korišćenja ako želiš da nastaviš sa korišćenjem naloga.

14. ti bar ideš na odmor...

15. A jes idem u Portugal da budem jebač na internacionalnom nivou.. XD

16. Možda trolujem, ali, jel počelo slanje mejlova? Ja sam u poslednje vreme postao veoma aljkav pa mahinalno brišem gomile mejlova, možda sam ga i obrisao (ako je poslat). Šta onda?

17. Nije počelo, tek prvog kreće.

18. Kaizene decxko sxta je sa mejlovima?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.