Novi uslovi korišćenja

1. Nema mejlova, ali sutra kreće oko 9h/10h

Jednostavno sutra kada dođete na sajt dobićete sve instrukcije. Imaćete link gde treba da kliknete kako bi vam se poslao mejl i u mejlu će biti link za prihvatanje. Dok to ne uradite nećete moći da koristite sajt. Mejl će biti moguće promeniti.

2. To kaizene! :) bar znamo okvirno kad ce poceti :D

3. Aj da napišem koju defku, sutra biće kasno!

4. Znači sad ulatim na email i ne gasim ga do sjutra zabolje me kurac , navijam sat u 9:00 oću da budem tačan ko penzioner...

5. Počelo sa radom. Jel bilo bezbolno ili šta?

6. Ja već zavšrio sve k'o domaćin čovek. Sve je prošlo u najboljem redu, preporučio bih svima!

7. Bezbolno, za pola minuta završeno, pohvale za način na koji si odradio.

8. Korektna pravila, bilo bi dobro kad bi se istih i pridržavali svi, uključujući i kadije i raju. Inače, od mene pohvale za sistem kao sistem, iako je tekst malo nemaštovit i srazmeran detektivskim udžbenicima.

9. Upravo prihvatio.

10. Ja sam se malo uplašila, ali sada je sve ok.

11. kaizen

Počelo sa radom. Jel bilo bezbolno ili šta?

Mali dobro si ovo odradio, zadovoljan sam. Ako ti bude šta nekad trebalo javi mi se da sredim.
    : )

12. Prihvatila uslove. :)))

13. Kaizen mejluje bezbolno i precizno!

14. Nisam ni osetila.

15. Gadi mi se ovo nacističko sranje.

Šalim se. Nego čemu ovo? Zar ovo nisu najosnovnija pravila koja sam prihvatio kad sam se registrov'o? Šta se promenilo?

16. Nisam ni osetila.

+1 samo u muškom rodu lolo

17. Svidja mi se ovo, svaka cast.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.