Novi uslovi korišćenja

1. Andertejkeru to se i ja pitam brate.. ?

2. Verbalnimani se trolovanja,zar ti nije dosta?

3. Eo da prenesem žalbe nekih članova.
    Ne stiže im mail, jednom mail već sat vremena ne stiže. Drugom malo kraće ali na šta god da klikne na sajtu svaki put mu izbacuje "nešto se sjebalo".

4. Ni meni nije stigao e-mail. Sad se vec neki bag desio,pa sam ovde.

5. PRIVREMENO SAM OBUSTAVIO SISTEM ZBOG TEHNIČKOG PROBLEMA.

Fora je što glupi google ne dozvoljava dnevno slanje više od 2000 mejlova kao sistem prevencije od spema! Zaprepašćen sam. I uvređen.

6. Лололо, мени као наводно послао мејл, мејл није стигао, ја кликнуо на одјаву и поново се логовао и без икаквог прифаћања услова коришћења ми сајт нормално ради. :) Каизене, лоше ти је ово. :Д

7. Лололо, мени као наводно послао мејл, мејл није стигао, ја кликнуо на одјаву и поново се логовао и без икаквог прифаћања услова коришћења ми сајт нормално ради. :) Каизене, лоше ти је ово. :Д

+1

8. PRIVREMENO SAM OBUSTAVIO SISTEM ZBOG TEHNIČKOG PROBLEMA.

Fora je što glupi google ne dozvoljava dnevno slanje više od 500 mejlova kao sistem prevencije od spema! Zaprepašćen sam. I uvređen.

Бухахахахахахахахаахаха, Каизене спемеру! Трајни!

9. @Реме pa kažem da sam premostio taj sistem privremeno inače bi 90% sajta ostalo zaključano na toj jednoj stranici danas.

10. Ja sam 2 puta kliknuo na posalji ponovo i nije mi nijedan mail stigao...Posle sam samo kliknuo na moj profil i pocelo je da radi normalno...

11. Да сад видех. Кад си спемер. :) Јебига.

12. PRIVREMENO SAM PREMOSTIO SISTEM ZBOG TEHNIČKOG PROBLEMA. Dakle naravno da će sada normalno da vam radi sajt iako niste prihvatili uslove. Uf, znao sam da je dobra odluka što sam stavio da će da važe tek od 1. avgusta.

13. Каизене, колико ти заузима сајт? Зар се уз домен не добија и могућност отварања мејл адресе и ако се не варам много више мејлова можеш да пошаљеш са ње.

14. Zaprepašćen sam. I uvređen.

I iznenađen.

15. Vidi... meni nije ni stigao mejl.
    Jel to samo meni ili je takva situacija? Ne znam posto nisam bio tu neko vreme

16. Džaba Reme, kad na njihovim serverima imaš softver koji filtrira poštu. Jedini način je da se mejl vukajlije stavi na belu listu, a ne znam kakva je tu procedura. Uglavnom ja sad menjam mejl na profilu, napravio sam novi.

17. Каизене, колико ти заузима сајт? Зар се уз домен не добија и могућност отварања мејл адресе и ако се не варам много више мејлова можеш да пошаљеш са ње.

Da i mnogo su veće šanse da ti isti završavaju u spemu. Koristim google apps mail (kao gmail samo sa sopstvenim domenom). Mnogo bolja opcija što se tiče spema (kao što smo iskusili danas ;) a i celog interfejsa (znači kao gmail).

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.