VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Аха, значи сад треба Мадафака да игра са Микићем?

2. да, а он оде...
    ајде сутра ћемо...
    али не знам кад сам сура слободан...

3. Па добро, турнир се игра 20:00-21:00, мада можете раније...

4. Купусе уради табелу...
    тј допуни костур са онима који су прошли...

5. Треба донети правило којим се забрањује приступ жена овој теми.

6. Zašto Bonde? Dobro je imati navijačice ;)

7. Са клаузулом да могу да пишу само ако су им компјутери у кухињи

8. И да, не знам да ли сам рекао да сваке недеље бришем други пост на теми и архивирам га код мене у компу да не бих писао до бесконачности.

9. ma bond je ljubomoran zbog moje naklonosti ka mikicu :))))

10. КОји смо ми спортисти е .....

Него , Вуку , стави нешто типа укратко , ко је и кад освоји који турнир и то , било би лепо да се прати хронологија ...

11. Па добро, то ће наравно остати записано :)

12. ma bond je ljubomoran zbog moje naklonosti ka mikicu :))))

Kako si me samo provalila.

13. nije tebe toliko tesko provaliti :OOO

14. Еклипс, Бонде, не издркавајте се по теми. Имате се на МСН-у и на чету па се тамо провљујте и поваљујте...

15. ja se uopste ne izdrkavam po temi, ja sam samo vjerni pratioc hax turnira i sdusni mikicev navijac, a za bonda ne znam, on se mozda izdrkava

16. zasto spemujete decxko?!?! lolo opusteno lupuse, dosad su nam teme imale 150+ strana, nek spemuju, bar sad kad se nista ne desava, ne kad bude neka zurba i frka....

17. Ај добро, али гледајте да то скрнављење теме буде кад се не играју мечеви да не бисте правили пометњу...

18. Ма немам ја потребу да офтопикујем, ја сам играч турнира :)
    Само сам се осетио неудобно, у женском друштву за време фудбала ! Није природно !

19. Ако ме не вара прорачун , уласком у финале сам обезбедио друго место на ранг листи под условом да Микич уђе у финале ............. наравно ако победим прво :))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.