zasto spemujete decxko?!?! lolo opusteno lupuse, dosad su nam teme imale 150+ strana, nek spemuju, bar sad kad se nista ne desava, ne kad bude neka zurba i frka....
Ако ме не вара прорачун , уласком у финале сам обезбедио друго место на ранг листи под условом да Микич уђе у финале ............. наравно ако победим прво :))
Аха, значи сад треба Мадафака да игра са Микићем?
да, а он оде...
ајде сутра ћемо...
али не знам кад сам сура слободан...
Па добро, турнир се игра 20:00-21:00, мада можете раније...
Купусе уради табелу...
тј допуни костур са онима који су прошли...
Треба донети правило којим се забрањује приступ жена овој теми.
http://www.dodaj.rs/f/2A/bE/3H2QA3GZ/untitled-21.png Ево, биће и на првој страни
Zašto Bonde? Dobro je imati navijačice ;)
Са клаузулом да могу да пишу само ако су им компјутери у кухињи
И да, не знам да ли сам рекао да сваке недеље бришем други пост на теми и архивирам га код мене у компу да не бих писао до бесконачности.
ma bond je ljubomoran zbog moje naklonosti ka mikicu :))))
КОји смо ми спортисти е .....
Него , Вуку , стави нешто типа укратко , ко је и кад освоји који турнир и то , било би лепо да се прати хронологија ...
Па добро, то ће наравно остати записано :)
Kako si me samo provalila.
nije tebe toliko tesko provaliti :OOO
Еклипс, Бонде, не издркавајте се по теми. Имате се на МСН-у и на чету па се тамо провљујте и поваљујте...
ja se uopste ne izdrkavam po temi, ja sam samo vjerni pratioc hax turnira i sdusni mikicev navijac, a za bonda ne znam, on se mozda izdrkava
zasto spemujete decxko?!?! lolo opusteno lupuse, dosad su nam teme imale 150+ strana, nek spemuju, bar sad kad se nista ne desava, ne kad bude neka zurba i frka....
Ај добро, али гледајте да то скрнављење теме буде кад се не играју мечеви да не бисте правили пометњу...
Ма немам ја потребу да офтопикујем, ја сам играч турнира :)
Само сам се осетио неудобно, у женском друштву за време фудбала ! Није природно !
Ако ме не вара прорачун , уласком у финале сам обезбедио друго место на ранг листи под условом да Микич уђе у финале ............. наравно ако победим прво :))