Умро сам, запитао се и ево кажем ти, једном сам био трећи а једном други у 2 на 2 лиги (са мојим саиграчима), у купу нисам био никакав, 1 на 1 лигу нисам играо јер сам се зајебао па нисам могао да играм, а сада ћу бити трећи или четврти после овог турнира.
А да не заборавим, пре ових лига сам те редовно побеђивао 1 на 1!!! :)
Е сад те питам децхко, шта си ти урадио?
ЕДИТ: Ово није хвалисање (није ни толико вредно хвалисања), али да му кажем кад ме је већ питао.
Pa nisam tako loš, primio sam samo pet golova u odnosu na madafaku i Lakija koji su primili po 8 komada.
Mikiću stvarno nije fora da ti učestvuješ u ovim takmičenjima :)
Ili je možda dobro da budeš na kraju samog turnira, znači da ideš na onoga ko osvoji finale jer onaj ko naleti na tebe u prvom krugu (kao sad ja) nema šanse da ode dalje iako bi možda mogao da mu ti nisi protivnik. Ipak si van konkurencije. Ajde da igraš 2 na 2 utakmice (dublove), to je ok, jer računamo na slabost tvog partnera, ali ovo 1 na 1 je čisto ponižavanje protivnika :)
Mikicu jesi tu?
Onda cemo uvece...
Jesi jos tu?
jebi ga ja otisao...
eo ti link...
http://www.haxball.com/?roomid=29f936a14a1e6d30924f4015dc033ca47e119982b5c2fc5505a7cd558d4e2b91
madafaka sit 0:8 iz senke
Ahahahahhahahahahaahahahahahahahaahhaahhaahhaahahahhaha MADAFAKA JE SILOVAN!
Ксело запитај се шта си ти до сада урадио па ми нешто реци! ;)
Dechko, idi umri i zapitaj se shta si ti uradio, pa mi tad neshto reci!
Умро сам, запитао се и ево кажем ти, једном сам био трећи а једном други у 2 на 2 лиги (са мојим саиграчима), у купу нисам био никакав, 1 на 1 лигу нисам играо јер сам се зајебао па нисам могао да играм, а сада ћу бити трећи или четврти после овог турнира.
А да не заборавим, пре ових лига сам те редовно побеђивао 1 на 1!!! :)
Е сад те питам децхко, шта си ти урадио?
ЕДИТ: Ово није хвалисање (није ни толико вредно хвалисања), али да му кажем кад ме је већ питао.
Divno! Jel' ti se tuki sad dig'o?
Дај да утврдимо када ћемо да играмо.Ја сад не могу , ни у скорије време , ајмо од 20:45 , симболично?
Е , па тако нећу сигурно .... пффффффф ,ајде сад јебеш га , ионако ће исход бити исти ,али нечу да се предам!
прави собу .... ФИНАЛЕ!
ti si me uvukao u cijeli ovaj svijet haxa, a sad se osjecas neugodno u mom drustvu ??? :OOO
Da li neko misli da je glupo bez snimaka, meni je bas nesto bezveze!
Финале је одиграно.Микић је укратко речено , издоминирао.
Финале у којем је била само једна озбиљна страна ...
Микич - Лаки 8:0
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=97c80bd8 ево и секс тејпа силовања .....
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01250/rafael-nadal_1250974c.jpg
VAMOS MIKIĆ!!!
AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
OSTALA SAM BEZ TEKSTA
Mikicu tvoja sam
cestitke mikicu, laki nemoj vise ici do finala :D
Pa nisam tako loš, primio sam samo pet golova u odnosu na madafaku i Lakija koji su primili po 8 komada.
Mikiću stvarno nije fora da ti učestvuješ u ovim takmičenjima :)
Ili je možda dobro da budeš na kraju samog turnira, znači da ideš na onoga ko osvoji finale jer onaj ko naleti na tebe u prvom krugu (kao sad ja) nema šanse da ode dalje iako bi možda mogao da mu ti nisi protivnik. Ipak si van konkurencije. Ajde da igraš 2 na 2 utakmice (dublove), to je ok, jer računamo na slabost tvog partnera, ali ovo 1 na 1 je čisto ponižavanje protivnika :)
ovde se stvara ozbiljna konkurencija.. mozda bi ja mogao sledeci turnir da odigram :) samo zavisi kad je. :)
Kad će dubloviii???