Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE
bukajlijooooo ako vidis, ja sam tu do 15 do 12...
bicu i sutra tu, valjda cu stici do 8...
madafaka sit 2:1 bukajlija
Bukadlija-Madafaka 1:2
Tolko me nije 'teo gol da je to čudo, 20 puta na liniji ili zakači jedva stativu, ali ipak dao je autogol tako da realno oboje nismo imali sreće. Čestitke.
ткоже, чујемо се сутра...
веровато ћу бити ту поподне...
а од 8 до 9, скоро сигурно...
Људи, извињавам се на одсуству мало дужем али имао сам вечере и пијанке са спонзорима за савез. Незгодни су кад поједу и попију а тешко их испратити. У сваком случају преговори су добро протекли и од следеће недеље ће спонзорски пул ХБСВ-а бити јачи за неколико сјајних компанија.
Дуле, ту сам сутра до 8 сати...
Dželena opet palo ponižavanje, a?
Mislim da je vreme da preuzmeš krunu od Sedplasa!
tu sam
Zezatore, da li misliš da je vreme da počneš da se nosiš u kurac?
Niti si zanimljiv niti poželjan ovde.
Ja bar znam da igram Hax, a šta ti radiš ovde DECHKO? Zar ti nije više muka da gubiš sa 5+ razlike?
Jebem, a već koga, moraćeš da se raspitaš u tvojoj okolini.
Е ево ме... Дуле ако си ту можемо да опичимо...
aj
ko će pravi sobu
Ај пробај ти, мени лош нет...
pass mogsha
dusan1001 room
glupo da stavljam link kad ne radi :)
Душан - Лупус 5:3
Бонд и Душан играју у полуфиналу... Победника чека Тког у финалу.
kad su igrali madafaka i tkog koji je bio rez
Изгледа да нису, пермутовао сам нешто. Дакле полуфинала су Мадафака - Тког и Душан - Бонд. Рок је вечерас до 20:45