VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. bunkeraša Xele

Idi umri Zezatrole.
    Što se tiče žreba, biće zanimljivo!

2. aj ksela oćeš da odigramo ja sam tu

3. Бонд је доста напредовао али у прво колу игра против шампиона ХБСВ 1 на 1 лиге , можда му се наступ заврши у старту .....

4. Ode ksela jebi ga
    sjeno štos ti nisi prijavio

5. Тотатлно сам превидео да вечерас имам ....... :О , у јеее ...... ајде Мадафака јебо га ја , бар два кола да победим .... :))

6. стеле ту сам, можемо да одгирамо сад...

7. Dule jesi tu? Ja ne mogu odmah da igram, 'ajde oko 8-9 sati.
    I sad ne kapiram, nas četvorica, Lupus, Dule, Stele i ja dobijamo bodove odmah? Po 20 bodova?

8. aj važi onda oko 8,9

9. Да Ксела, то нам је заганрантовано... Бај д веј, стеле ме изгазио као плитак поток, 5:0 за њега... Могу рећи да сам имао среће :)

Едит: Снимак http://www.haxballtube.com/watch.php?v=e48bc028

Eдит 2:

Lupuse, nisi objavio imena turnira u godini.

Боље овако да објавим кад почне турнир, капирам да ће бити веће изненађење :)

10. Па погледај прву страну :Р

11. Јоргане, кад играмо ?
    И да, волео бих да се утакмица снима, не зато што ти не верујем, али ко зна шта може да се деси, па је најбоље да ми то убележимо.

12. Lupuse, jel moramo danas da odigramo sve ili može i sutra?

13. ajde hostuj imas dobar net :D samo za 2 igraca

14. Мастерс турнир одржан 7.7.2011, под именом "3 године затвора".

Заувек ће остати у нашим срцима као први мастерс турнир ....

15. Јоргане, ја сам ову собу затворио, нема те :/
    Када будеш хтео поново, јави :)

16. Мора данас да се одигра...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.