VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Џејмс Бонд - Јорганџија - 2:0

Јоргану је повремено лаговало, нисмо знали шта да радимо јбг, не пише нигде у правилима за то. После му се смирио пинг, па смо пробали да одиграмо, мада ја мислим да се у неким деловима игре види и да му је ту залоговало. Промашио је чисту шансу исред гола на почетку утакмице, што играч његовог квалитета сигурно не ради под нормалним условима. Ја хтедох поново да одиграмо, он није :/

Ево и снимка за скидање, па га убаците ко хоће у риплејз...

http://www.megaupload.com/?d=GFUXJUT3

2. E jbg, Kole mi se ne javlja i ko zna kad će to da popravi, ja idem uskoro i do večeras nisam tu, a ti pošto već kažeš da moramo danas da završimo kaži šta da radimo?

3. -Неодигравање утакмице претходно пријављеног члана повлачи са собом поред дисквалификације са турнира и казнене бодове.

4. Јебига , ја сам ту још сат и и по , после нисам кући до ...... бем га , 1 , 2 ....... имам вољу да играм али сам заборавио да морам ... хм ......... а овај га нема ....

5. Ispravka, tu sam do 7-8, do tad čekam ovog pa idem, pa ako ne odigramo do tad onda uveče igramo, a kako će pobednik sa ostalima kad mora sve danas da se završi ne znam...

6. Не знам ни ја ово што букајлија не зна. Јел све мора да се заврши данас ? То никада нећемо успети, ако је тако. Барем да постји, рецимо, рок за одигравање квалификација .. па до 18:00 ил'тако нешто... Објашњење, молимо ?

7. Зајебано је то сенко, један меч може да кочи све остале. Нпр. не одиграју сад букајлија и Коле, и то аутоматски кочи меч који играм са једним од њих, а ни финале се не може одиграти, ако се тај меч није одиграо :/

8. E jbg, ja nisam tu u to vreme, bilo bi najbolje, barem meni, da možemo i sutra da igramo.

9. ovo je po meni ok, znaci sat vremena za turnir, i cao, sta tu ima da se igra par dana, samo rakati po sluzbenima i kaznenima, pa ce se pojavljivati svi posle, ili se nece prijaviti. :D

10. има да буде брдо службених :/

11. Jeste a ti ako ne možeš baš tad ko te jebe, a na listi, ko što je neko već reko, medju prvima oni koji stalno mogu u to odredjeno vreme...

12. Сенка мудро збори.Овај први мастерс нека буде наравоученије , да се не пријављује онај ко не може сигурно да игра ....... а плус што ћу ја моћи да играм и сутра :)
    Сваки следећи по написаном распореду...

13. Па букајлијо, турнир је стално од 20-21. Дакле сат времена за цео турнир и то ако прођеш све утакмице до финала. Није то много времена за издвојити. Ни тенисери не бирају кад играју.

14. Haha, pa teniserima je tenis najvažnija stvar i prema tome kad su im mečevi organizuju svoje vreme za druge stvari, hax je obična igra, znam da si samo poredio, ali moro sam da odgovorim :)
    Izgleda da samo ja ne simpatiziram ovakav način da se igra samo jedan dan i to od 8 do 9, ako može i sutra da se igra ne ispisuj me sa turnira, ako mora danas ispiši me.

15. Ja mogu večeras samo da se guslar javi.

16. I šta lupeta ovaj Šerpas da je mnogo igrati 2 kola tokom radnih dana. Treba da odigraš 3-4 utakmice tog dana maksimum, odnosno ti jednu, pošto ćeš odmah ispadati na svakom turniru, pa ako ti je mnogo da igraš 2 meča od po 3 minuta tih dana, ti si lud :p

duvaj ti serpasu kurac :D
    ja sam do cetvrtfinala stigao na turniru 1 vs 1 tako da nisam serpas :D

zezatore ocemo sad?

JamesBond
    има да буде брдо службених :/

zato sam ja reko da je mnogo 2 turnira u toku nedelje, bolje da je jedan i da se igra 2-3 dana

17. zato sam ja reko da je mnogo 2 turnira u toku nedelje, bolje da je jedan i da se igra 2-3 dana

Није боље. Овако је интересантније, биће добро док се навикнемо само. Барем се надам. Реално се можеш пријавити кад хоћеш за турнир, и овим системом, са 3 такмичења која носе различите бројеве бодова, може увек да буде интересанто и неизвесно :)

18. Organizatori, turnir ce vam propasti ako se prica kad sta i kako, kako kazete tako ce da bude, vi ostali manite se rasprave, zato i jeste fora da se imas prijaviti dan ranije, ako nesto iskrsne, boze moj. Kazneni su tu :D hahahahaha

19. А биће ово интересантно .... ко колико освојио мастерса , гренд слемова , турнира .... на дуге стазе ...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.