Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Tkog 1:2 Bukajlija
Svaka ti dala. ;)
Fala :)
Ajmo Laki, ko će da hostuje?
ae kad to završite da se svi skupimo i opletemo malo :)
Nadji na room list Vukajlija, vuka pasvord
Морамо и финале да одиграмо, али прво да сачекамо још 10 минута, да испоштујем формалност пошто Србин није ту.
После можемо да оплетемо сви... :)
Лаки, шта се дешава са ППП-ом, јел играмо са њима? Ако не, онда би могли тренинг после турнира, ја сам кући вечерас
Bukajlija-Laki 2:0
Букајлијо, аген ви мит!
http://www.haxball.com/?roomid=dad5760aa4d8e5678aa6a641ebacce276475bd21792a65812a92846d14f2a95d
ЕДИТ: Сачекаћемо неколико минута, док не буде 20:45!
Bukajlija-Madafaka 6:2
hoho bukajlija napravio kombo
Pukla sjenina soba aj nek neko napravi
Е, ево мене
ЕДИТ: Сад видех да мора до 15 до 9 да се одигра, пу! промените то време мало
Лупусе јел постоје неке шансе да се време одигравања једног турнира продужи до поноћи, ја овако нећу моћи да одиграм ништа осим гренслемова
Тешко Србине, мислили смо на померање сатнице од 9 до 10 увече, али Микић каже да људи тада излазе и да им не би то одговарало. Ајд да вас питам:
Јел вам одговара померање сатнице одигравања турнира од 21:00 до 22:00? Наравно са могућности одигравања раније...
И да, пријављујте се за Грен Слем...
Пријава
И било би лепо да видимо ранг листу ,апдејтовану...
Па апдејтована је листа јутрос чим сам дошао ћику :)
Мени би доста значило да се помери, јер овако не би стигао ниједан турнир да одиграм, али опет нек буде како већина каже
Е и да, пријава! Барем гренслем могу да одиграм, викендом нема тренинга :)
Prijava.