VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Пробао сам и преко мозиле и преко хрома, нема разлике...

2. Proveri Firewall, AV i tako ta sranja.

3. Απόστολος ja sam bio tu od pola 9 do sad...
    znam da si ti mene cekao ranije danas, pa cemo odigrati sutra...

EDIT: valjda...

4. Е да, овај играмо сутра, следећи неће моћи тако да се играју. Један дан, или чак сат је сасвим довољан за играње. Такође, пријављујте се сви који хоћете да играте Грен Слем. Квалификације ће се играти у суботу а главни део у недељу...

5. A ja još čekam vaš meč... znači sutra...

6. Јебига људи, ако не можете да издвојите у току дана 5 минута немојте ни да се пријављујете... Мојој рођеној сестри је данас био рођендан па сам некако нашао времена да одиграм... И највероватније ћемо фиксирати време одигравања, с тим да онај ко не може тад одигра раније...

ЕДИТ: Табела изгледа некако овако
    http://www.dodaj.rs/f/C/Du/4AMoM1UC/untitled-1.png

7. Sudeći po Srbinovom haxdikepu izgleda da će se Bukajlija i Bond susresti, i samo Bukajlija ostaje da osujeti Senkine zle planove! Volimo mi tebe Bonde ali Senka će da nam se popne na kurac smaranjem o svojoj školi ukoliko stigneš do finala, zato napred Bukajlija! Ili Srbin!Lupuse dođi na fejsbuk i nacrtaj mi šta je gren slem!

8. Ја сам сад дошао па ако је ту млади Сит да одиграмо ....

9. Prijavljujem se za sledeci turnir samo javite kad! :D

10. Следећи турнир је за викенд. Квалификације су у суботу а део од четвртфинала па на даље је у недељу...

11. Ajde madafaka i Laki, nađite se danas :)

12. Ja ti rekoh da neće ići sa rokovima :)
    Ako misliš da to štima moraš uvesti fiksno vreme pa ako se oboje ne pojave diskvalifikuješ ih al kontam da se onda ne bi odigralo mnogo utakmica što nije cilj ni jednog takmičenja

13. Situ , od 2 pa na dalje ...

14. Ako misliš da to štima moraš uvesti fiksno vreme pa ako se oboje ne pojave diskvalifikuješ ih al kontam da se onda ne bi odigralo mnogo utakmica što nije cilj ni jednog takmičenja

Па морам некако да пронађем баланс између тога. Имам нешто у плану само да осмислим како би то фунционисало... Људи пријављујте се за први грен слем у сезони, нема везе што мастерс није готов. Пријаве су сутра до 12 сати.

15. Prijavljujem se, ali moras da kazes kad se sta igra, kvalifikacije i turnir, moram sve unapred da znam, da bi se prijavio.

16. Lolo pade mi pogled slučajno na temu i pročitao sam:

Vukajlija Assassination of Haxball Professionals

I odmah pomislio da je Sedplas miran i da niko neće da ga ubije. :p

17. Квалификације се играју у суботу а четвртфинале и остали кругови се играју у недељу. Жреб за све ће бити у суботу у 13 сати.

18. Jelena pusti ga više na miru, ti ne treba da se javljaš posle one petarde... Najbolji golman my ass!

Sudeći po Srbinovom haxdikepu izgleda da će se Bukajlija i Bond susresti, i samo Bukajlija ostaje da osujeti Senkine zle planove! Volimo mi tebe Bonde ali Senka će da nam se popne na kurac smaranjem o svojoj školi ukoliko stigneš do finala, zato napred Bukajlija!

Mogao bi i ti da počneš da pohađaš tu školu...

19. Dečko beži od mene neću da se smuvam s tobom!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.