VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Srbineee, odgovori mi na poruku!

2. Srbin nije rešio i dalje onaj problem, reko mi je da pišete službeni.

3. XelA
    Lolo pade mi pogled slučajno na temu i pročitao sam:

Vukajlija Assassination of Haxball Professionals
    I odmah pomislio da je Sedplas miran i da niko neće da ga ubije.

aaaaaaaahahahhahahhahahahhasha dobraaa :D

prijavljujem se za taj vikend turnir

4. Букајлијо, сад играш са Џејмсом у четвртфиналу... Договорите се кад ћете играти. И да, рок за одигравање квалификације је до 4 сата. Ако се Мадафака не појави до тад, Лаки иде даље...

5. Дакле ново правило.

Време одигравања турнира је увече од 20:00 - 21:00 сати. Ако неко не може тад, дозвољено је да одигра раније али под условом да се његов протвивник сложи.

Дакле, ако неко не може да игра тад може да пита противника да игра раније. Ако се противник не сложи а овај не стигне, иде службени за овог који је ту. То није фер плеј, али нажалост мора тако...

6. Па јесте жреб у 1, тј 13 часова листај тему мало :Р
    Око 12 се будим, па док одрадим то све можда буде некад и пре 13...

7. Па кад ти мислиш да ја спавам? :) Зезам се, може онда ће жреб да буде од 00:00 до 01:00 али тек од следећег турнира. За овај остаје овако јер се пријавило 3-4 људи па не могу да радим жреб вечерас...

8. Da ne bude zabune , prijavljujem se.

9. Зезаторе ,ај се ти полако спремај , у сваком случају играћеш нешто после 16:00 .... ако си ту ...

10. evo mene...
    EDIT: prijavljujem se za gren slem, ali da napomenem, sutra takodje necu biti kuci do 7-8...

11. Ајде одиграјте сад, што пре...

12. Дем! :)) ајде ко ће да прави? Неки јачи хост ,ја , ти?

13. ZeZaToRe kad vidis javi se da igramo...
    tu sam do sest, bicu i posle, ali cu uci tek s vremena na vreme pa ako si tu igracemo...
    uvece sam tu najverovatnije, ali bolje da to zavrsimo ranije...

14. Дакле, парови четвртфинала су Џејмс Бонд - Букајлија и Мадафака - Зезатор. Победници мечева играју полуфинале и тако добијамо финалисту кога у финалу чека Стеле.

15. iz senke
    I ja se prijavljujem.

ne moze.
    zabranjeno penzionerima

16. Пријављујем се за сутрашњи турнир.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.