![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uhh natnat ovo deluje dobro :)
Ne Vukašine, jooj što dođe, sad će Pjer da kaže nešto u fazonu: Da li je to ptica? Ne! Avion? Ne! To je Super Džindžer... i tako do sutra...
englezi bre. dosadno ljudima stalno pa se zajebavaju.
Иранци су онда ванземунци!
Znate šta je nasumnjivije? Otkud ovako vedro vreme u Londonu? Pa ovo mora da je montaža neka... ;) Ili su možda Marsovci nešto uradili s oblacima!
Niđe veze. Sišli bi da vide šta-kako, gde ima jeftine kavurme i skupih kurvi. Lupaju.
Тај рад, ја да сам ванземаљац, утрапио бих моју махину да се опскрбим са земљанским валутама негде, и баханалисао.
Zezator a da iskuliras mozda?
Ili zelis da kazes da sam ja leteo iznad londona sa ekipom dzindzera.. Bice da je to, da, secam se.
Тhe truth is out there!
http://www.youtube.com/watch?v=mMOfs_YI454
Тадићу, извини се другарима са планете КЦИ-58!
Brate ne, nego znam vas dvojicu kad krenete da spemujete teme sa Džindžer sado-mazo fazonima. Eto zato, ništa nemam protiv vas inače.
Ma sjebao se coveku objektiv...
Brate ne, nego znam vas dvojicu kad krenete da spemujete teme sa Džindžer sado-mazo fazonima. Eto zato, ništa nemam protiv vas inače.
http://www.kameleon.rs/photos/products/1/29861/thumbnails/500x500/PVC.jpg
Nisam ni primetio da je pjer zapoceo ovu temu... Uopste mi nije zelja da se prozivam i ovde, zato "stfu".
Ovde sam da kazem svoje misljenje ;)
A to je sledece, da su to montaze, ima na netu iznad svih delova sveta, a to nikada nije objavljeno na vestima, ili nekom drugom javnom obavestajnom servisu, i zato mislim da bi se digla frka da je stvarno tako nesto primeceno... Ili bi i ovo sa neta zataskavali da ne zele da plase ljude...
Лололо +5668
LOL
To je zavera da su NLO-i. Ameri zapravo testiraju nove tajne špijunske letelice da špijuniraju Ruse, pa onda se prave da su vanzemaljci.
haha kako fejk deluje kad prvi put onaj okrugli tanjirić kao da gleda u ovog kamermana i onda samo odjednom šmugne i sakrije se iza oblaka.
Da su snimali samo onako bez zumiranja samo one srebrne lopte što preleću moglo bi i da bude mistično, a ovako...pff
Kako objašnjavate činjenicu da su hiljade ljudi tog dana prijavile NLO u Londonu?
Dolazili su i tamo, ali je deda okopavao paradajz, a baba 'ranila piliće pa nisu stigli da na vreme izvade svoj I-phone da snime tu situaciju.
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lk1627RjpT1qir2gho1_400.jpg