NLO iznad Londona?

1. Uhh natnat ovo deluje dobro :)

Ne Vukašine, jooj što dođe, sad će Pjer da kaže nešto u fazonu: Da li je to ptica? Ne! Avion? Ne! To je Super Džindžer... i tako do sutra...

2. englezi bre. dosadno ljudima stalno pa se zajebavaju.

3. Иранци су онда ванземунци!

4. this video is so fake!!! 1:38 i see a women outside of the kitchen

5. Znate šta je nasumnjivije? Otkud ovako vedro vreme u Londonu? Pa ovo mora da je montaža neka... ;) Ili su možda Marsovci nešto uradili s oblacima!

6. Smaraju. Ko da su ti vanzemaljci maloumni. Šta?! Kupio im matori leteći tanjr za 18. rođendan i naso pun rezervoar biodizela, pa oni odlučili malo da provozaju novu pičku do Zemlje.

Niđe veze. Sišli bi da vide šta-kako, gde ima jeftine kavurme i skupih kurvi. Lupaju.

Тај рад, ја да сам ванземаљац, утрапио бих моју махину да се опскрбим са земљанским валутама негде, и баханалисао.

7. Zezator a da iskuliras mozda?
    Ili zelis da kazes da sam ja leteo iznad londona sa ekipom dzindzera.. Bice da je to, da, secam se.

8. Тадићу, извини се другарима са планете КЦИ-58!

9. Brate ne, nego znam vas dvojicu kad krenete da spemujete teme sa Džindžer sado-mazo fazonima. Eto zato, ništa nemam protiv vas inače.

10. Ma sjebao se coveku objektiv...

11. ZeZaToR
    Brate ne, nego znam vas dvojicu kad krenete da spemujete teme sa Džindžer sado-mazo fazonima. Eto zato, ništa nemam protiv vas inače.

http://www.kameleon.rs/photos/products/1/29861/thumbnails/500x500/PVC.jpg

12. Nisam ni primetio da je pjer zapoceo ovu temu... Uopste mi nije zelja da se prozivam i ovde, zato "stfu".
    Ovde sam da kazem svoje misljenje ;)
    A to je sledece, da su to montaze, ima na netu iznad svih delova sveta, a to nikada nije objavljeno na vestima, ili nekom drugom javnom obavestajnom servisu, i zato mislim da bi se digla frka da je stvarno tako nesto primeceno... Ili bi i ovo sa neta zataskavali da ne zele da plase ljude...

13. Ma kako nikad ne dođu iznad Kupusine ili banje Koviljače da razgledaju

Лололо +5668

14. To je zavera da su NLO-i. Ameri zapravo testiraju nove tajne špijunske letelice da špijuniraju Ruse, pa onda se prave da su vanzemaljci.

15. haha kako fejk deluje kad prvi put onaj okrugli tanjirić kao da gleda u ovog kamermana i onda samo odjednom šmugne i sakrije se iza oblaka.
    Da su snimali samo onako bez zumiranja samo one srebrne lopte što preleću moglo bi i da bude mistično, a ovako...pff

16. Kako objašnjavate činjenicu da su hiljade ljudi tog dana prijavile NLO u Londonu?

17. Ma kako nikad ne dođu iznad Kupusine ili banje Koviljače da razgledaju, nego uvek iznad amerika, londona i pičkih materina. Ko da im ujna u Kontiki trevelu radi pa znaju šta valja. Muda Marjanova su to, a ne vanzemaljci.

Dolazili su i tamo, ali je deda okopavao paradajz, a baba 'ranila piliće pa nisu stigli da na vreme izvade svoj I-phone da snime tu situaciju.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.