Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
фун фацт! није се родио кошаркаш који може да попије више од теодосића
РЕПРЕСТАЦИЈА ПОБЕДИЈО
http://media.port-network.com/picture/instance_1/83052_1.jpg
Sa kim smo u polufinalu?
Sa ceskom, letonijom i jos jednom ekipom iz nase grupe
Mi sa Česima igramo polufinale.
Brate, četvrta četvrtina N. Zelan-Francuska 52:52, i to francuzi napravili seriju 6:0.
Prođoše Hrvati u finale
gledaj ove grke raspale, ispadoše od hrvata...
Još vodili korasani 24 razlike i ovi ih prestigli, ali nemadoše znanja u završnici
dobi portoriko letoniju lol
Pu. Da l su kroasani prošli u finale.
A sa uživanjem sam čitao komentare na forum.hr. kad su izgubili od talijana.
U stvari uvak čitam tamo kometare kad gos izgube.
Imam i nalog otvoren od pre osam godina lolo
Ми добили порторико 6 разлике, порторико летонију 7 а летонија чешку 12. Значи добијамо чехе 25
Mene više strah od ovih neatraktivnih reprezentacija nego od Grčke i Italije recimo.
Jaoo što sam uvek u pravu. Jebace nas badvajzeri, onaj peder veseli ima da siluje stimca i radulji a satoranski nece nista da promasi. Jaooo sudbinooo
Portugalac jedan od sudija, pa jebatebog, kakve veze oni sa košarkom imaju, ovo je neka mućka!
Mi mramo da idemo u rio a da kroasani ispadnu. I onda im citam forum sa zadovoljstvom stranu po stranu.
Ako bude suprotno imacu neprijatan osecaj u stomaku danima.
Birčević isti drobnjak propo.