Repstacija sporta Košarke

  1. Za Argentinu, i to da osvoje uz pomoć sudija u finalu protiv Španije.

  2. Pa ne znam, možda da im se vrati za ono što smo ih pokrali. Kad tupavom Divcu nisu sudili očigledan faul..

    Al izbacili nas pa mi malo gorak ukus ako oni osvoje.

  3. Al španija ako osvoji, umreću.

  4. sad smo im vratili za bombardovanje sve

  5. u principu ostale ciganske nacije i nije nam mesto tamo

  6. a mi kao nismo cigani.
    docek ispred skupstine,jebali smo amere sto su nas ubijali.hvala predsednice na podrsci!

  7. аустралија и аргентина легло усташа, французи најодвратнија нација што постоји, зајебали нас сто пута, шпанци нису признали косово али су гадни цигани

    за кога навијати?

  8. Pa nikako neko iz evrope, to bi se jela govna do sledećeg svetskog u svim medijima koji dolaze i do nas. A plus što su to francuzi i govnjivi španci.

    Argentina nas izbacila, i to bi mi teško palo da osvoje.

    Onda mi najmanje mrsko da to bude Australija. A nisu neka košarkaška zemlja. Ko ih jebe, kao i sloveniju, niko ih se neće sećati već sutra.

  9. Znači napred kenguri nabijem vas na kurac.

  10. I španci da budu četvrti

  11. Veliki motivator Salo Đorđević stoji skrštenih ruku, prebledeo ko strašilo, reč da kaže momcima da ih trgne, kako da ne izgubimo koji kurac svi posrani celu tekmu jer ne vode 15 razlike nego eto moraju da se tu jure nešto sa Argentincima pa kako išta da nam uđe i da igramo išta kad su svi sem Bogdana i Luče van fokusa, a nemamo jebeno nijednu akciju uigranu. Da se razume ni reč na račun momaka ali Salo ako nećeš da motivišeš jer si presran ne znam koji ćeš nam kurac kad bi te trener Viva Basketa taktički nadjebao nabijem te na kurac ćelava kurčino izađi i preuzmi krivicu na sebe makar, sav strah i pritisak na igrače da prebaciš nulo trenerska pička ti materina.

  12. Svaka čast za pobedu danas tako se igra kad nema pritiska boktejebo usrali se zlata svi Salo ti si kriv nabijem te na kurac spremi ih mentalno i taktički ne oni momci na terenu da improvizuju ne znam šta i bore se sa pritiskom i jurenjem rezultata.

  13. Proćerdao si nam šanse za najizgledniju titulu u skorijoj sportskoj istoriji izgovoru jedan ćelavi jebem te u glavu jebali te i Birča i Simon i Raduljica.

  14. Је л стварно било 33:7 прво полувреме? Ако јесте треба нас олупати

  15. Bogdan bio zreo za mvp titulu, preljuto se naoštrio za sp

  16. nesto tipujem da francuzi osvajaju.de kolo,batum,gober,furnije.mada,furnije mi je onaj koji moze da jebe kevu ili da sjebe sve...kapiram da je to dovoljno za titulu.protiv amera gober radio ono najbolje sto zna.lepio amere ko budale.
    australiju protiv litvanije bas sve islo u prvom poluvremenu.tu sam tekmu gledao.onaj barns dao 18 koseva za 15 minuta.mislim da toliko nije dao u karijeri.mogli su ih litvanci prelomiti.na osnovu te jedne tekme,nisu mi oni favoriti.

  17. Jel Djordjevic stvarno peder?

  18. Ne treba vređati Saleta. Komedija je to što su Srbija i Amerika igrali ovakav meč, a ne meč za titulu. Svakako mi je slatko što smo ih dobili, ali kada se sagleda ceo nastup nas na prvenstvu što kaže jebač, treba nas prebiti.

  19. Šta bre slatko što smo ih dobili. Ukenjali su mi se u život posle poraza od španije a posle argentine sam umro.

    A mesecima sam se ložio kad sam video sastav i plus posle onih tršenja u grupi.

    Kako da mi išta od njih bude slatko, čemer jebeni.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.