Repstacija sporta Košarke

  1. Ja se baš dosta razumem u košarku ok

  2. Zahvaliti se Saletu: došao je u jednu haotičnu repku 2014. i zaista izdominirao protiv jačih ekipa, sa jednim limitiranim sastavom, mladi Bogdan, Raško, Birča, Simon... održao je kult reprezentacije živim, kada je već bio na umoru. To je njegova zaostavština. Ta 2014. i olimpijada 2016 tekma protiv Australije koja je bila doktorska disertacija.

    Sve osim toga: jako tanka priča. 2015, čuvena Litvanija, 2017, Slovenija i ovo... lik nije dobio nijednu tekmu gde pred početak četvrte gubimo nešto malo, do 5, do 7... kada krenemo dobro ispegla on to do kraja da ne ispustimo, kada naiđeš na nekog ko neće da ti skine gaće tek tako i kad "idemo ruka" pristup nije dovoljan, pao je na svakom ispitu.

    Doneo je 3 medalje, od kojih 2 nismo očekivali, naložio je naciju za basket u momentu kada je bilo teško, hvala mu do neba.

    Ali, za nove izazove i sa ovim izborom igrača, treba neko sa manjim egom i sa većim taktičkim znanjem

  3. Jedina bitna tekma koju je Sale dobio, a da mi gubimo na poluvremenu je protiv Ustaša u Riu... al to nisam siguran da je njegovo maslo, već maslo njihovih kompleksa od nas/košarkaške kletve

  4. Progutao bih i da Sale ostane selektor samo da sutra trofej podigne Skola, a ne Rudi.

  5. Ja sam se pomirio s tim da Španci uzimaju. Al ovo je sad stvarno kraj, upašće u kanal kao mi 2002' nema više tu ko da nastavi priču.

  6. Namazani su Španci ali imaju Argetinci kohones plus Skola koji je premazaniji od svih Španaca. Jbg igra čovek peto prvenstvo. Još su imali lagani trening protiv Francuza, a Španci se jurili sa Australijancima. Ima šanse da ih puknu sutra.

  7. Argentina nema šta da traži ovde

  8. Bogdan najbolji strelac prvenstva.

    Fun fact: nismo imali najboljeg strelca nekog velikog prvenstva od Radivoja Koraća na EP 1963'.

  9. Ne mogu se sastave arg :/

  10. jel peto mesto vodi na olimpijadu?

  11. Не, мора квалификације

  12. Namešteno Španiji zbog poplava da im bude uteha.

  13. ŠPANIJA JE KOŠARKAŠKA NACIJA SRBIJA NIJE

  14. 10 godina otvaram teme, dajem analize, i sad si nasao da zajebes stvar!

  15. KOLIKO MEDALJA SAM NAM DONEO, ĐORĐEVIĆ MORA DA ROTIRA JE BILA AMAJLIJA

  16. A POSLAO SAM TI PVT DA OTKLJUČAŠ TEMU I VRATIŠ MODŽO NAŠOJ REPREZENTACIJI

  17. I VIDIS KAJZENE SPANIJA OSVOJILA

    TI SI KRIV, DOPUSTIO SI DA NA ZAPATINOJ TEMI SKRNAVIMO OVAKAV TIM.

    TI SI BRE KRIV KAJZENE

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.