Prijava

Pogledao zadnju četvrtinu, koja ispade najbolja.

Ne deluje ovo dobro, sve na silu, na individualni kvalitet.

Valjda će biti bolje.

Ruke bi im lomio za ovaj bol u kurcu na bacanjima. Pa ceo dan bi mi samo to šutirali jebem mu mater, Bjelica dođe i šutne 0/2, Boban nam je neironično najbolji šuter slobodnih bacanja sa najmekšom rukom. Najviše popizdim na promašena bacanja.

Nemojte da gledate Dražena, Dalipagića i ostale veličine. Tada je drugo vreme bilo, individualni trening je stvarao igrače. Ponavljanje je majka svega. Lako je bilo njima, 15 utakmica godišnje i sat vremena trening triput nedeljno. Oni su rafili individualno po par sati dnevno jer nisu znali ćta drugo da rade. Nije mogao da jebe non stop, na televiziji dva kanala sa Brankom kockicom, internet nisu imali . Sad igrač ima utakmica za mesec koliko pre za semestar, a treninzi su takvog intenziteta da uveče dođe i strovali se u krevet ko mrcina. Nema se vremena da se vežbaju bacanja i trojke, već mora da izdrži fizički tempo 30-40 minuta. Tad smo u timovima imali po 3-4 trojkaša svako, a sad gledamo u Bogdana.

između Dražen i Dalipagić može i bez zareza

sketch

A be će li se kvalifikujemo

Loše igramo skroz

Vrv hocemo na misice, ali grupu ispadamo tamo. U prevodu bolje da ni ne odemo u tokio

Sa kim se ukrštamo, kako to ide sad?

Za sledeću znam, Italija ili Portoriko. A ako nekim čudom prođemo sa kim igramo.

Prvo idemo na drugog iz te nazovi 'grupe', što znači na onog ko danas u 16:30 izgubi. To je kao polufinale, a u finalu ako prođemo idemo na pobednika meča između prvoplasiranog iz te njihove 'grupe', i drugoplasiranog iz naše (Dominikanska ili Filipini). Pobednik tog 'finala' ide na olimpijadu.

Očigledno je da iole jače reprezentacije kriju apsolutno sve pred ove dve odlučujuće utakmice (Hrvati, Litvanci...), pa tako i mi.
Igramo tri četvrtine bukvalno bez odbrane pa onda malo zategnemo u četvrtoj, tek toliko da pobedimo (protiv Dominikanaca smo u 4/4 primili samo 10 koševa, protiv Filipina 14). A napad nam se svodi bukvalno na dve opcije - dodaj Bobiju (Petruševu) pod koš ili pucaj za tri. Pa neće baš biti da nemamo nikakve druge opcije u napadu, čak i sa ovom skraćenom rotacijom. Da ne spominjem da drugu utakmicu nisu igrali Micić, Kalinić, Bjelica.
Jer bukvalno je svejedno da li si prvi ili drugi u grupi, moraš da pobediš i Portroriko i Italiju da bi otišao na OI.
Tako da su to sve igre skrivalice... Mislim da će Portoriko i Italija međusobno odigrati slično kao mi u prve dve - sa slabim odbranama pre svega.

https://i.postimg.cc/yNnFSCwJ/E5-Ib-Af-IWQAAaxec.jpg

čović i ražnatović ne prave reprezentacije, da se razumemo

A šta bi ti da zove Zagorca bogalja, sakatog Dangubu i Novicu kapitena bem te pa tebe. Tu ti je Anđušić, i Gagi je u sastavu isto, dosta vam je.

ne bi ja ništa, samo kažem, to je najbolje što imamo trenutno

jel olimpijada bese ono takmicenje de se mi, francuzi, spanci i litvanci koljemo ko ce da se napase crnackih muda u finalu

ili je to svetsko prvenstvo, znam da se ameri oko jednog loze, a za drugo ih zabole, ne mogu da se setim koje je koje

znas da je olimpijada ne zajebavaj

nase se ne racuna posto su tad bojkotovali. a inace do '92 nisu igrali sa nba nego sa koledz igracima do 22 god.