Repstacija sporta Košarke

1. Selektor nam je obično govno ćelavo jebo mu ja mater. Koji smrad moraš da budeš da daješ onakve izjave, a znalo se još ranije da ne može Bobi da igra u kvalifikacijama jer ugovor neće moći u NBA da potpiše pre valjda 6. jula.
    Što naša selektorska gromada nije takvu frku digla prošle godine kada se Jokić mrtav ladan iskulirao reprezentaciju zbog letnje lige, tada je sve bilo kul i do jaja.
    Ili kada je 2014. trebalo da objavi širi spisak za SP. Razgovarao sa Savanom i hteo da ga stavi na spisak, ovaj mu 100 puta rekao da će se odazvati pozivu i kada je došlo vreme da se spisak objavi Savana nema nigde, nije ga čak udostojio ni razgovora tom prilikom. Selektor nam je slina, pravi jebeni rijaliti od reprezentacije sa ovakvim izjavama.

2. Selektor nam je obično govno ćelavo jebo mu ja mater. Koji smrad moraš da budeš da daješ onakve izjave, a znalo se još ranije da ne može Bobi da igra u kvalifikacijama jer ugovor neće moći u NBA da potpiše pre valjda 6. jula.

To i ja napisah, bila pre 2 nedelje izjava da Bobi neće igrati, pa nisam baš shvatio zašto je Sale onako iznenađeno reagovao kad je objavio to. Izgleda da ima još nečeg u pozadini

3. 6. jula.

Ah, magičan datum.

Mene samo čudi kako odjednom toliki hejt prema Sale Nacionale-tu, sećam se oko završnice SP kad bi neko spomenuo da ne igramo toliko sjajno, i toliko savršeno, odma bi ga svi terali u kurac.

Možda posle otkaza, koji je dobio u ekipi PAO-a, iako je pre potpisa rekao da će biti isključivo selektor, da neće da radi i u klubu u isto vreme, al i to su mu olako progutali.

Možda kad je imao jadnu sezonu iako je u timu (s konca i konopca ako mene pitate skupljanu) imao po 2 crnca na poziciji crnca (figurativno), evo ne znam.

Gde nestade "Kad si bio mali gledao si basket. Gledao zlato, sija se o parket"... #igraj_i_pobjedi

4. Brate, ne krivim ja Sala nimalo, samo mi čudna njegova reakcija. Uostalom, igrali smo sve vreme bez Bobija, ne verujem da će biti problema ni sada.

5. Pun mi više kurac Bobana, ko da je jebeni Džordan!

6. Pun mi više boban bobana, ko da je jebeni Džordan!

7. Ko misli da osvajamo oi ja mislim

8. Komedija zvana ljetna liga i individualni treninzi.
    Jebene kvalifikacije za OI i sam turnir na OI, pa gdje ćeš bolje pripreme za sezonu?!
    Bezmudaši obični. Bobi je i prošle godine ispao sisica. A potpisao je jednogodišnji ugovor, na ligaški minimum. I opet će da potpiše za sjemenke, Sparsi nemaju mnogo prostora u seleri kepu da mu daju mnogo keša. Više bi u Evropi uzeo.
    I otkud sad Bjelici povreda kad je završena sezona? Još je igrao odlično pred kraj sezone, a povredu nije imao od februara.

9. Odustao i Mačvan...

10. Da me je neko pitao ko će se "povrediti", rekao bih iz topa Milan grabulja.

11. Jebaće ih ludi Birča

12. sve je ovo zbog onog vase mićića ja vam kažem

13. on i ona njegova tetka, sve konce vode u reprezentaciji

14. Što sad ne kenja Mačvanu?

15. Nešto se dešava u pozadini, sve mi se čini. Kako je krenulo sa otkazima, ići će Birča degen na OI. Parodična mi je situacija i da zamislim Birču u duelu sa Faridom, Gasolom, Bobo Dijaom...

16. A šta fali Faridu i Gasolu? Što su oni toliko lošiji od Birče?

17. Povredio prst kod kuće ahahahahahaha ma daj.

18. Ja inace znam radmanovica rodbina dodjemo nisam nikad spomenuo kazu caca njegov nije sline znao obrisati
    znam nemacki dobro ne znam dal sam spomenuo

19. Zovi samo zovi
    Svi ce sokolovi

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.