Repstacija sporta Košarke

1. Čova kuca sa slobodnog lololo

2. ALI JA SE KOČIM OD SMEJANJA NA OVOJ TEMI AHAHAHAHAH LUDACI!!!

KAKO ĆEMO SAMO POSAFTATI KURČINU OPAAAAA

3. ALI JA SE KOČIM OD SMEJANJA NA OVOJ TEMI AHAHAHAHAH LUDACI!!!

+1

4. AHAHAAHAHA MOKA NE VADI

5. Ал Банди

AHAHAAHAHA MOKA NE VADI

Bode k'o moskitos :)

6. Miloš Teodosić
    Stefan Marković
    Nemanja Nedović
    Bogdan Bogdanović
    Danilo Anđušić
    Nemanja Dangubić
    Nemanja Bjelica
    Vladimir Lučić
    Vladimir Micov
    Novica Veličković
    Duško Savanović
    Milan Mačvan
    Zoran Erceg
    Stefan Birčević
    Nenad Krstić
    Raško Katić
    Vladimir Štimac
    Đorđe Gagić
    Dejan Musli

Dobroe kad nije opet Pauna zvao... Mišljenja? :D

7. Bogdan Bogdanović

Ne! Fali Milosavljević.

8. Duda podmladio tim. Svaka čast na potezu.
    http://www.mondo.rs/s292871/Sport/Sport/Kosarka/Eurobasket_2013-_Ivkovic_iznenadio_spiskom.html

Samo moram da kažem da je izuzetno debilno što je Milosavljević na spisku za univerzitetsku reprezentaciju umesto da je odmah na ovom spisku jer je dečko naš ubedljivo najbolji bek ove sezone. Plus što igra EL 30+ minuta već tri sezone. I sad on treba posle ovakve sezone da ide da igra za univerzitetsku pa onda još ako ga Duda zove na pripreme A selekcije nakon toga i onda prvenstvo, pa ubiće dečka nije on to zaslužio. Greota je i što Tepić nije makar na ovom širem spisku jer nas je on odveo na ovo prvenstvo al ipak mi je draže da vidim klince nego njega i Paunića. Pozvao je i nosatog al nema veze. Prošli put nije zvao Kecmana u životnoj formi a da ne pričam koliko je bio bolji od svih naših na poziciji 2 i 3 tad. No nema veze nazire se centarska linija Krle, nosati i Musli.

9. Džoni Milosavljević je već pozvan za univerzitetsku repku pa ne može da bude na ovom spisku, samo se pitam čija je ideja da urade tako nešto. Uništiće ga bre, dečko se ubija svaku tekmu ne gleda sebi dušu i sad mora da igra sa nekim balavcima neko smešno takmičenje da bi se dokazivao. Sramota.

10. Da, da bolje da je i Dragan tu... Ja bih zvao Birčevića pre Ercega, ako uopšte jedan od njih uđe u uži krug... Nedovića pre Markovića, ponavljam očekujem dosta od Bjelice, trebalo bi deksplodira...

11. Čupavi, Nedović ili Micić
    Milosavljević ako preživi lolo, Micov(on mož i 2 i 3 da igra) i trećeg ne znam svi imaju šansu
    Bjelica, Luče
    Novica, Mačvan, Erceg ili Savan
    Krle, nosati i Musli.

12. Da ako prodjemo grupu, mada ne verujem.

Krstic,Katic, Musli/ Savanovic,Macvan,Velickovic/ Bjelica, Micov/Lucic/ Teodosic, Markovic, Andjusic/Nedovic.

13. Ovaj Erceg je realno go kurac od igrača, ne znam uopšte koji će nam on.

Slažem se za Milosavljevića, trebao je biti pozvan sa ovima.. Ne kenjate za Katića, dečko je sila na centarskoj liniji, biće značajano pojačanje u odnosu na drvo Perovića pa i na Marjanovića koga Ivković skoro nikad nije ni ubacivao u igru.

14. Pazi nema ni Keselja?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.