Repstacija sporta Košarke

1. Ne kenjate za Katića, dečko je sila na centarskoj liniji, biće značajano pojačanje u odnosu na drvo Perovića pa i na Marjanovića

Што је и доказао у директном дуелу са Марјановићем на пет утакмица. :) Појео га је Марјановић у свакој утакмици.

2. Marjanović je naš najdominatniji centar svidelo se to nekom ili ne, već je Truć objasnio nosatog je razvalio u svakoj tekmi.

3. Sve sve ,ali zasto Musli? lolololo

on bi na dresu trebao da fura reklamu o nekoj specijalnoj bolnici, u fazonu " ja sam uz pomoc ove klinike mog unuka bogalja naucila da hoda,a evo sad sam ga i do repke dovela"

4. I ja mislim da je trebao Marjanovica da zove, a da Rasko bude treci centar.. Tj da se njih dvojica menjaju. Po meni bekovi su nam katastrofa, mozda se ja ne razumem toliko u kosarku, ali nema sigurnog beka koji moze da da 15 poena po tekmi...

5. Znaci taktika. Prevedemo loptu nekako,ako treba i uz tri bloka.
    Dodas loptu do reketa, i pustis ovim krilnim i obicnim centrima da pokusaju da daju kos.

6. Очигледно са Марјановићем у тиму нема одбране од пика ако играш човека. Претпостављам да Дуда не планира да игра зону ове године, па стога и не рачуна на Марјановића.

7. Fali Milosav mnogo.Koji će kurac on u univerzitetskoj reprezentaciji su kršteni oni

8. Može Krstić, Katić, Marjanović centarska banda da ide.
    Ipak stvarno šteta za Milosavljevića i nemojte da mislite da mislim to zbog onog juče, nego stvarno mislim da je neko ko može da igra za reprezentaciju. Igra odbranu, igra napad, gine. Dobar igrač za reprezentaciju garant.

9. bvdlga
    De mi nađi jednog našeg beka koji je toliko konstantan da može da ima 15 poena na svakom meču.
    Gazimudo ne seri za Muslija toliko, znaš da kad hoće da je odličan. Mene je iznenadio poziv Gagiću a ne Musliju.

10. Ma sprdam se malo.. Pa od Gagica i Muslija jedan ce otpasti..
    Mislim da smo najjaci na cetvorci, i da nema tima koji ce moci da parira Novici, Macvanu i Savanu..
    Na pleju smo tanki, pogotovo ako se Teodosic ne oporavi, al moze tu i neka dvojka da preuzme..

11. daj ne зајебавајте, гробари, свака част новици ал аконам он игра за репрезентацију, могу да замислим какви су остали...

12. Da u pravu si, mislim da bi Savovic bio mnogo bolje resenje.

13. ma ni savović, imamo bolje i od savovića i novice. mada možda i treba da se zove novica jer je ranije stalno igrao i davao maksimum, volm ja njega, al mislim da igrak nije za reprezentaciju trenutno, realno. i čuo sam da je dobar momak +

14. свака част новици ал аконам он игра за репрезентацију, могу да замислим какви су остали...

Шта? Свака му част што је лош? Не разумем.

15. Јебига, Савовић очигледно неће играти за Србију, али с обзиром да се солидно показао и против Мачвана и против Величковића ове сезоне, било би ту сигурно места и за њега на ширем списку.

А имамо бољих од Величковића и Савовића, само су отишли у пензију пре десет година.

16. jebeš ga, to je moje mišljenje, novica ne igra ni 20 posto kakav je bio ranije. al ispraljvam se, možda zbog partija od ranije sad zaslužuje da se "reprezentacija" oduži njemu.

17. Jes baš je bio slab Novica, dok je pišao po Radničkom, FMPu i Partizanu. Loš je mnogo. A tek je i počeo da ulazi u formu, šta će nam igrač koji će tek na prventsvu da bude 100% spreman i u punoj formi i plus odmoran jer je igrao 20-ak utakmica ove sezone.

18. Ma slažem se sa tobom košarkaški magu i stručnjače, razumemo se u potpunosti. Možda je mogao Miloja da pozove dobro je radio trenerski posao ove godine a nije mogao za par sezona neigranja da zaboravi košarku.

19. Ivković je objasnio i zbog čeka na spisku nema Dragana Milosavljevića.

- Prednost je dobio Bogdan Bogdanović, iako u nekim mečevima nije imao učinak. Milosavljević je odličan igrač što je pokazao i u prvom meču finala protiv Zvezde, ali već dva puta je imao šansu u reprezentaciji.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.