Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ivković je malo pukao menščini, daleko bilo. A Anđušić?! I on ispred Milosava? Dangubić? Daj bre Ivkoviću ne seri leba ti.
koja si ti paljevina, ja ne verujem
To jeste, ali nekada smo imali koliko hoces, sad nemamo nijednog... Neka vrati Rakocevica. :D Jebem mu mater, totalno ih drugacije uce sada, eventualno ovaj Teodosic koga boli kurac, pa se izivljava, ovo ostalo je sve previse podredjeno timu. Mislim, nije to lose naravno, ali nekako kao da ne pruzaju 100 posto jer im na neki nacin nisu odresene ruke...
Kuća Laboral lololo
http://i.imgur.com/lzCBL9t.jpg
http://www.mondo.rs/s292871/Sport/Kosarka/Eurobasket_2013-_Ivkovic_unosi_svezu_krv.html
Video sam to na jos 2-3 sajta idu svi kopi pejst lololo
Па тако се некако и зове њихов нови спонзор. Сад да ли је Кућа, Куча или Куша, то је више питање за лекторе које наши интернет портали немају.
Caja....
http://www.eitb.com/multimedia/images/2013/04/29/1107818/baskonia_foto960.jpg
Kutxa...
Kudža
Бјелица кад оде у други клуб, па једном посети Виторију и спичи га носталгија, има да запева "ово је моја Кућа, играо сам ту" ха ха ха ха !
МОЈА КУЋА КРОВА НЕМА МОЈА КАХА НЕМААААА ДНООО!
Poštujem Dudin spisak, on zna šta radi. Moram priznati da mi je jako čudno da su Musli i Gagić dobili prednost u odnosu na Bobija.
ОВА КУЋА ПУНА СРЕЋЕ, ПУНА СРЕЋЕ И ВЕСЕЉАААА
кекекекеке!
Ma Dudu treba objesiti skupa sa tim Muslijem.
Bandi, zaboravio si Micića, i on je na spisku.
Duda podmlađuje podmlađenu reprezentaciju. Reprezentacija koju je selektovao kad ju je preuzeo je trebalo da doživi zenit u ovom nekom periodu, ali očigledno da je shvatio da od toga nema ništa. Prilično iznenađujuće da nema Bobija, pogotovu jer nam je alternativa Krstiću na centarskim linijama...pa nije baš loša, ali definitivno nije za neke veće domete. Raković bi dobro došao, šteta što je u svađi sa Ivkovićem. Trebalo bi očekivati uskoro objašnjenje vezano za Bobija.
Valjda Duda zna šta radi.
Na košarci.24 objavili bez njega, i mene beše čiudno, al' sam kontao da je odlučio Duda da mu još treba iskustva...
радничка кућа, лаборал, лејбор.
Nemoj da Straja vidi ovo.....
Куча.... Тај икс се чита као ш код Баска.... Шаби Алонсо, Ечеберија, Гојкочеа итд....
Списак је ОК јер Дуда зна најбоље.... Мада сам очекивао Бобија и Милосава, ал' добро.... МЕсина нам је доста помогао са већим спуштањем Мицова на двојку, а фали нам такав играч....