Repstacija sporta Košarke

1. Kada pročitam ovakve stvari steknem utisak da Nedović ne zna da hoda ili nedaj bože pika košarku na nivou Kolarov repstacija.

A to je ono kad gotiviš nekog igrača i misliš da će postati Džordan, a on sad gori nego pre neku godinu što je bio. Nije on toliko ni loš kao što ja serem, ali ima toliko glupih poteza da kosu počupam gledajući ga.

2. ја не верујем да сте у фазону ма јебе се салету што нема бобија...боби би можда(МОЖДА) против француза дао 4 поена али онда би радуља дао 2 а штиме би био у минусу са индексом немој да ме јебете јеботе. не мислим ни да би боби пишао по свима(а можда и би, не би му био први пут) али кад кажете да је неко ко је први центар ел и отишао у сан антонијо и има јебених два ипо метра небитан могу само да сложим фацу како ручак небитан...

Ерцег тек јуче почео са пуним интезитетом тренинга.

3. Bobi bi pre svega dobro došao zbog kontrole skoka, tužno je gledati Radulju kako se odvaja milimetar od zemlje

4. A Bobi se odvaja? LOL

5. А за недовића и ја мислим да ће ићи прво јер је милосав(за којег сматрам да је бољи дупло кад је фит и који је јебена радилица)несореман још увек а друго јер сале због нечега готиви недовића, да вас не подсећам опет изјаве о њему пред сп, смарам вероватно. Мислим да чак милосав не би имао проблем да од сада дође до свог нивоа попут ерцега који је тек почео да тренира али га јебе што није прошао ни припреме на почетку године па ту основу, то је дупло теже. Жао ће ми бити и за милосава ако не оде, човек је онај тихи радник који одрађује посао, рудар јбг

6. ћао дука педеру малени. ма дошао би због свега брате једноставно је за цео ниво или два бољи од свих осталих центара које имамо и крај приче.

7. da brate, s tim što bobi ima dovoljnu visinu, pa mu ne treba da se odvaja od zemlje

8. ovo iznad je za dekija

9. па бобишка кад би скакао имао би проблем јер би му одбици од обруча били прениско лол

10. ne razume to deki fudbaler

11. да да то само ми кошаркаши квалитетни

могло би се мало пеглати у скорије време, биће турнир у 3на3 овде код мене у крају сад скоро тако да ће бити и доброг баскета пред турнир

12. Ma ja sam Bobijev fen nego smešna mi konstatacija tvoja. A i da ja pratim košarku od skoro, malo pre pratio Kingse i repku kacmo karali kroasane.

13. ај не чепи се нећемо те звати на баскет

14. Biće turnir 3 na 3 tu kod tebe na kraju sveta
    Može, može, čućemo se. A gustinjo mi apio patike poslednji put kad smo igrali i od tad nema mu ni traga ni glasa. Mislim da ću morati policiju da zovem, nema mi druge. GUSTI AKO OVO ČITAŠ DOLAZIM PO SVOJE

Dobro deki angele smrti, nije naglasak bio na 'odvoji od zemlje', to je metafora, možda sam se ja pogrešno odrazio keke
    I možeš s nama na basket kod pseta na kosovo

15. тако се понашао и кад је узео моје хахаха

16. Па Недовић ће да буде на списку, небитно да л' иде Милосављевић или не... ионако нам фале спољни играчи. И делује као да се средио у одбрани, још само да среди главу па можда и постане играч.

17. мислиш да сашо неће направити неко изненађење типа лооди бирча чисто да се спрда?

18. Мене не би чудило да поведе Кешеља и Штимца, рецимо.

19. мене не би чудило ни да је пота повео

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.