Repstacija sporta Košarke

1. Штимара је задужен за шегу.

2. Jer ide Kleo? On je beše dobio državljanstvo?

3. Ne seri mejmunn ubiću te pištoljem.

4. Kad bih se ja pitao, otpali bi Mitrović, Kešelj, Dangubić i Štimac/Milutinov - tu bih se najviše lomio

5. Mitrovic svakako otpada. Kesh takodje. Danguba verovatno, chak 90% sam siguran. Kuzmic/Shtimac/Milutinov jedan od ovde trojice. Sve mi se chini da to nece biti Kuzmic i Milutinov.

6. Pa manje-više, realno je sve. Mi ili Francuzi na drugom, Španci na prvom i dalje, što jes jes. Ovo ostalo su nijanse, s tim da ne bih rekao nikad da su Gruzija i Belgija ispred Grčke, kao ni da su Rusi ovako nisko.

7. Мени је чудно што су Литванци овако високо котирани, обзиром да им браћа Лавринович неће играти. И Њемачка ми је мало потцијењена, контам да ће се домоћи мјеста за ОИ.

8. S kim bi onda mogla Njemačka igrati finale?

9. Ipak je ovo nezvanično još

10. за митра смо чини ми се сви рекли да ће испасти још по објављивању списка

за ову листу могу да кажем да се не слажем, ипак: ми, французи, шпанци, италијани па онда литванци

11. кешељ и митар отпали већ сада да би се прикључили припремама ИЛР лол

12. Pa i za kešelja isto, realno je simon više pokazao

Hah koja si srbenda. Ipak, nismo bolji od španaca

13. Мислио сам за Швабе да ће обезбједити мјесто за квалификациони турнир, дефинитивно их не видим у финалу. И ја сам увјерен да се Шпанци неће баш прославити на првенству.

14. Значи још Штимац/Кузмић/Милутинов и Дангубић/Симоновић. Вероватно Штимац и Дангубић.

15. Ја мислим да је Штиме сигуран путник. Видјећемо Милутинова сад за викенд.

Хоће ли бити гдје преноси утакмица на тв,?

16. Отпашће Штиме и Милосав контам. Штета за Милосава би била, али јебига.

Како је Кузмић играо на утакмицама? Никад нисам гледао тог лика како игра, ваља ли чему?

17. Otpali Kešelj i Mitar. Ubadam, rasturam. Kontam da će još Milutinov i Dangubić.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.