Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Значи још Штимац/Кузмић/Милутинов и Дангубић/Симоновић. Вероватно Штимац и Дангубић
Slažem se za ovo prvo, što se Simona/Dangube tiče, mislim da je tu Simon zabetoniran kao putnik, više mi se čini da će se lomiti između Milosava i Dangube, mada ako ga nije precrtao do sada, mislim da neće i dalje, osim ako ne počne da daje autokoševe na ove četiri utakmice.
Mislim da ova povreda zbog koje nije trenirao sa ekipom nije strašna, tj da mu nije uticala na formu, nigde se nije moglo pročitati šta je u pitanju, ali da je bila iole ozbiljnija povreda ne bi taj ni počinjao pripreme, isto kao i sa Ercegom.
Mislim da grešite u vezi Štimca. Nije Sale vrana pa da vodi maskotu kad na njegovo mesto može da povede lika koji će da da makar 10 poena po tekmi. Ok i ljubav i sve to al Jbg
Danguba 100% otpada, a veliko je pitanje ko od entara... Radulja jedini 100%
штимару бре нико не подноси у репстацији, оним мајмунисањем на клупи може да дигне морал само авериџу у силеџијци испред малог екрана
Bohore, pardon, Gospode Boge, da nisi malo preveliki optimista što se tiče učinka Milutinova? :D
Valjda smo se svi uverili u ofanzivne 'kvalitete' Kuzmare. Pegla čovek odbranu, ali je dosta tanak u napadu. Mada, Teo je i od Kaun napravio solidnog centra.
CKM brate a ne znam jbg svakako je glupo da maskota zauzima mesto igraču nekom.
Ako nekom nije jasno, Štime ostaje, zato što ni ovi nisu ništa pokazali
https://www.youtube.com/watch?v=JPD9mIek_jY
To se slažem, ali mislim da si precenio obojicu po pitanju ofanivnog učinka, barem na ovako kvalitenom takmičenju, ništa više.
Ne bih se bunio da jedan od nih dvojice ima 10ppg, ali mislim da je nerealno.
питање је да ли и радуља може до 10ппг а не ова двојица
A ne jebite me slabo se ja razumem u košarku, fudbal je moj fah basket pratim od kako je Čović došao ali nisam slep da ne vidim ovo za Štimaru
Što se grupe tiče, mislim da će Radulja ubaciti svima 10+ poena, možda neće samo Španiji, mada njima ne igraju ni Ibaka ni Mark. Tako da nisu toliko jaki defanzivno ispod koša.
Бох, Штиме против Руса имао 8 или 9 поена за исто толико минута. Скаче коњина, агресиван у одбрани, дрка Сале на ложење, то сусве фини разлози да га поведе. Реално, Милутинов и Кузмић нису показали оно најбоље што се од њих очекује, али је ту Кузмић нијансу бољи само због одбране.
ја се надам да ће радуља бити на том нивоу али нешто нисам оптимиста. више се уздам у четворке да надоместе те поене под кошем
Imamo taj neki sistem igre koji mu leži očigledno, ako ga budemo sprovodili kako treba, mislim da će biti na prošlogodišnjem nivou.
чак бих смео да потпишем да ако нам центри одиграју квалитетно да идемо до финала, они су једини разлог моје несигурности...док је бобишка био у саставу тврдио сам да освајамо
Очекивано што се тиче Митра и Кешеља. Симон је сигуран путник. Ако Милосав не буде здрав, упада Дангуба. Штиме вероватно пре Милутинова због зајебанције.
Odlichno poznawanje kosharke
Ovo samahinovo dolazi iz gaća međnoge.
Zapantite ovaj post.
Kad je tekma danas?
У 19.30.