U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Prenosa ima/nema?
U svakom slučaju trebalo bi pobediti barmitzwahe.
штимару бре нико не подноси у репстацији, оним мајмунисањем на клупи може да дигне морал само авериџу у силеџијци испред малог екрана
"Pričao mi Kešelj, družimo se. Mi se družimo."
Идемо са 4 центра, позз
и калина је наш хаха а твој није хаха калина бог фан пуја шотке а декијеви фанови дечаци са семафора којима продаје форице за мување пичака по циганмали хаха (шалим се)
Meni smešno kada vidim šta ovde pišete, svi ste neki naočiti selektori a pola va ne ume guzicu da orbiše bez mamine pomoći. Saleta će Bog Otac Spasitelj pomoći i biće ta reprezentacija dobra, bogougodna.
Kako misliš bez mamine pomoći?
Брате кога год да поведе кад се сетим да су нам пре само две године центри били Крстић, Катић и Гагатар дође ми да пуцам испушке од среће
jer ima neko linak od prenosa?
jer ima prenosa uopshte?
http://www.mehap.net/2015/08/Israel-Against-Serbia-Live-View.html
Bogdan ne igra večeras.
Simon jebe!!!
EDIT: 10 poena u prvoj četvrtini.
Превише добра слика, не може мој комп да се бори с тим. Да немаш неки гори стрим? Лол
Jok. lol
Kolko se uzdaju u ovu camugu nosati, a on ne moze vola ubosti.
yeahbo te VO
simon ide, danguba otpada
хахахахаха приказали статистику сада ја невера
иначе радуља фино разгрће за сада, само нека настави иако то значи да сам ја срао
Dosta fino igramo, mislim da je ostavio Bogdana na klupi da bi Milosavu dao više prostora za uigravanje, nadam se da nije onaj problem sa leđima u pitanju jer to ne bi valjalo.
brate prekinuli prenos seljatzi izraelitjanski
elem, danguba otpada, a i shtimara.
zhivela srbija
и ја би волео ово
http://www.b92.net/news/pics/2015/08/22/111884355055d8cf61240bc495004188_w640.jpg
Evo ućinka svih igrača, Erceg konačno odigrao kršteno jednu utakmicu, i mogu reći protiv koga on namesti ruku za tri poena, crno mu se piše. Samo da se to i desi. :D
Nedović odigrao vrlo kvalitetno, Simon nevera, Sale mu je definitivno ugradio muda.