Prijava

AKO IZGUBIMO KAZAN SNOSI ODGOVORNOST JA NISAM KRIV

Argentince ćemo proći, ali ako prođemo i mi i Ameri, igramo s njima u polufinalu. Hteo sam da ih karamo u finalu, ali ako ih prođemo u polufinalu imamo šanse da se osvetimo najverovatnije Špancima.

ššššš... osvaja mo

Обриј тај пазух с главе

Види се историја ваљања гудре у манирима расправљања аргентинског изборника

Jbg nisam gledao prvu... Kakvi smo?

Pa šutni guduriću šutnem tw u ta mudašca da ako porastu malo.

Jao što igramo kao preolašena govna

Ubise nas sa trojkama

Simon ispadanje, pa trojka i odbrana, pa bunaruša. Emotivni rolerkoster.

Koprcaju se naši. Bolje izgleda ovo nego protiv Španije.

Zaključao si onu temu svetsko prvenstvo od tad je krenuo maler džonimire, moj džinimire, ti si kriv za sve.

I kazan što je nije otključao...

Ja sam bar samo o košarci pisao tamo.

Odbrana nam je magicna. Bjelica igra kao na terminu, siluju ga ljudi kako hoce u odbrani bez trunke zara. Stojimo metar od coveka, branimo kao prodor neki, a oni sipaju kao u nerotkinju. Udji u mesu, jebemu zivot, manje bole 2 bacanja nego trojka u picku lepu materinu. Oni biju kao sveti Ilija, ovi sude kako im se cefne, ubise nas ispod kosa kao picke, a mi ih mazimo. Sve u svemu, isplivavaju na videlo sve mane Djordjevica kao stratega, ako ga je Skariolo skolova mogu da razumem, namazan je, ali da ga skoluje ovaj Argentinac, a da ti nemas nikakav odgovor i da kasnis u odlukama, onda jbg.. Nadam se da cemo ovo da dobijemo, ali i ako ne dobijemo barem sam se tiketom osigurao, pa da imam utehu neku.

nadam se porazu, krezavoj Srbiji ne treba pruziti satisfakciju polufinala i nadam se da grobari u timu imaju to u vidu

надам се да ђорђевић даје оставку после овог пораза

Puca nam odbrana a najbolji defanzivni centar ni minut da dobije, jos se krece s Raduljicom...

Dobro, nismo sjajni, ali ne moze ni da sere argentince bas celu utakmicu