Prijava

Odlično, ja se radujem iskreno. Neka igraju klinci koji se pojavljuju po onim takozvanim prozorima, što moramo da ih dobijamo kako bismo se plasirali na bilo kakvo takmičenje. Bezveze da momci izigravaju konja veselka a ovi ostali posle idu da se bore za medalju, nije fora uopšte. Taman da se malo razviju tipa Nikola Jović i slični, možda Pokuševski da odigra koji meč, mada sumnjam. Jebo medalje, mi smo iznad toga odavno. Amere ne možemo da dobijemo u pravom ozbiljnom meču, a ostalima svejedno nemamo šta da dokazujemo. Možda Španiju da zgazimo jedno tri puta zaredom, to bi bilo ok.

Pa makes jbg. Kako da osvojimo bilo šta kad Teo, Jokić, Bogdanović...Nikad ne igraju zajedno, nema bilo kakvih priprema, uigravanja itd. Klinci im obezbede učešće, oni se pojave, prodju Finsku, Portoriko i Nigeriju u grupi, misle to je to, i nalupa ih neka random Litvanija, Argentina, Španija...Ne jer su kvalitetniji već zato što znaju ko šta radi, gde je ko na terenu, kako se kreće lopta i ostalo.

Bolje da ovaj Jović odvali par utakmica i da ga uzmu na draftu, da potpiše neki ugovor i reši se bede.

Ma nema Šmo od medalja ništa što se tiče ove generacije, da se ne lažemo. Teo je na zalasku, Bjelica pri kraju, Jokiću je preči Denver, Bogdanović vuče neke povrede večito itd. Trebalo je uzeti ono zlato u Kini, realno smo i mogli, nismo ništa napravili i jbg idemo dalje. Bolje da spremimo novu generaciju klinaca za predstojeća takmičenja, jer imamo gomilu talenta kao i uvek.

Melk je na tragu nechemu ovde. Zapravo jeste tako. Samo sto se previse ceka to zlato, a EP je najlaksi za tako nesto. Al ova generacija ce ostati tragicarska jbg...

A ono možda i neće, ni jedna reprezentacija nije sad nešto naročito jaka. Ameri jedino ako reše da uzmu zlata pa dovedu ozbiljne igrače, ovako, Francuzi, Španci, Litvanci, Turci...Nisu ni blizu kvalitetu kakav su imali pre 3 - 10 godina.

Igra Joko, osvajamo, napred Srbija

Nek puši kurac konjušar

Osvajamo

respektabilno sedmo mesto LOL

Nek konju puši hašišar

Nek puru kuša janjičar

Ja bi ubacio i Čakarevica u ovaj tim