Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pobedili nas Crnogorci 80-65.
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=E246E1CF-AE82-4AEC-9CE9-560F95B384FA
Због последњег питања и одговора.
»Jeste li čuli da sam je spomenuo? Ne vidim je u tom krugu reprezentacija«, zaključio je najuspješniji hrvatski trener.
Hahaahaah.. Kako su jadni.. :D
sjajne igrače imaju, spahija je veliki stručnjak...biće svakako bolji nego prethodnih prvenstava. a to što nas nije spomenuo, možda ima tu i malo sujete, nije hteo ni da vređa, ni da nas nipodaštava...
ali siguran sam da je svestan da smo bolji od njih, i da od nas svi strepe.
Не волим ону реч "комплекс" да користим кад се прича о спорту, али, ако неко има комплекс од неког у неком спорту, то су Хрвати од нас у кошарци.
pa da, bijemo ih bukvalno uvek...to svakome radi na psihu. ko što danci nas biju u rukometu kako god hoće, to mi njima radimo.
i najnormalnija stvar je da to žele da menjaju...više bi voleli da nas biju a da ne osvoje ništa nego da osvoje uz poraz od nas.
nego brinem se majku mu...novica ne može punim intenzitetom, isto i bjelica, aritmije savana, otkazi onih majmuna...nikad teža situacija.
ali VERUJEM!!!
Најбитније је да смо ми као навијачи приземљени. Да ће бити зајебано, биће, али је битно да их ми пре првенства не дижемо у небеса и остало. Баскет је то, увек нам је ишао од руке.
Не плаше мене толико наши проблеми, колико чињеница да сви редом долазе у најјачем саставу због локаута. Чак и јебени Пољаци набедили Гортрата да игра за њих.
Јесу наши убедили енбиејовце?
ja verujem u činjenicu da...kad ti ide u jednom sportu, ide ti...eto npr...slovenci, koliko zadnjih prvenstava imaju najkvalitetniju ekipu po imenima, a nijednu bronzu nisu uzeli.
kao npr SP 1982 u fudbalu u španiji kad smo imali jednu od najjačih ekipa, a izduvali smo...jednostavno nema nas tu, nemamo pobednički mentalitet u tom sportu.
zato smo i 97' i 98' osvajali zlata kao jedni od autsajdera.
zato i ne mislim da će francuzi da naprave nešto...i pored Noe, Pijetrusa, Parkera...to su fizički potkovani igrači, a treba neko to da spoji da liči na nešto.
španci zajebani...mada mislim da je ta ekipa na zalasku, cimaju se ljudi što će da igra Ibaka...nema pojma taj.
Najveći favorit bez konkurencije Litvanija. Em jaki em napaljeni em domaćini.
U kom sastavu dolaze Francuzi i Spanci?
Најјачем. Французи са Паркером, Пиетрусом, вероватно Жоакимом Ноом и Борисом Дијаом. Шпанци стандардно, са браћом Гасол, Калдероном, Наваром, Фернандезом. Шпанци су фаворити за злато, реално.
За Шпанију игра и Серж Ибака из Оклахоме. Много су јаки.
Нема много везе са нашом репрезентацијом, али не знам где да ставим.
Серж Ибака добио шпанско држављанство и наступаће за њих на ЕП.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvanicno-ibaka-postao-spanac-46043.html
Није ми јасно шта је ово требало Шпанцима поред онаквих играча.
Само ми један разлог пролази кроз главу: да ли су се то они усрали?
Млато, написах ја то пост изнад тебе. :)
Не знам да ли су се усрали, али да су јаки као земља, јесу. Много су јачи него прошле године.
Ovo sa ibakom im je realno debilan potez koji će im kad su i bez njega konkurenti za zlato a sa druge strane možda se i jesu usrali ko zna
Ћорав сам ја. :)
Ovo sa ibakom im je realno debilan potez koji će im kad su i bez njega konkurenti za zlato a sa druge strane možda se i jesu usrali ko znaи
Нису они много јаки на позицији крилног центра, с обзиром да ће Гасол центра да игра. Ибака никако не може да им буде вишак, лик је један од најбољих дефанзиваца у НБА.
Ма вртеће га Саван као Бодирога Ентонија. :)
Млади пукли од Словеније, сад морају да се боре за опстанак, да не би испали у Б дивизију или како већ... Неочекивано.
A jebiga sad. Šta je tu je. Idemo dalje, moguće da nisu mogli da pruže maksimum jer su neki i igrali na ovom tek završenom EP u Litvaniji.
Konkurencija je jaka, ali možemo do zlata u basketu na predstojećem EP za seniore u Litvaniji ako se sve poklopi, uostalom, imamo dobrog trenera, dobar tim, samo da nas sudija ne pokrade kao protiv Turske na SP.