NE!
I meni se pojavio ovaj kurac, i ne mogu da ga jebeno isključim! Ima samo dugme da prihvatim, nema "Neka fala nosite se u kurac i vi i vaši apdejtovi!" il' sam ćorav, uglavnom, jebi se fejsbuče!
Prihvatio sam ga, i mogu reći da ipak nije tol'ko loše, utripovao me Stefan lolo.
Kad kliknete u ono sranje dole desno prikazuje vam se lista onih sa kojima ste najviše četovali, ali i lista onih koji su trenutno tu, dizajn je lepši.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Prihvatio sam, jebem se u dupe. Nisam ni pogledao sta pise, samo sam kliknuo...
Kako se provaljuje?
Pa jebi ga kad ne znam da skrinšotujem :)
Stevane Bicu, svidja mi se tvoj muzicki ukus ;)
Мени све по старом још, на срећу.
Ma svima će to promeniti. Čitao sam negde na netu da su najvljivali velike promene. A ovo je čisto sranje.
Nadam se samo da nece oni automatski da nam promene, ovaj novi izgled chata veze nema.
Sklapaju neke pizde materine sa skajpom. Da u isto vreme cetujemo, gledamo se, i sviramo orgulje. PA NEMAMO SVI INTERNET OD 20 mb/s!!!
Ускоро ће Србија бити последње уточиште тог срања
SRBIJA SE INTERNATI NEĆE !
Ma ko nas pita. Oni će to samo da promene jednog dana i toliko. A ti se posle snalazi.
Smarko, onaj film je govno!
NE!
I meni se pojavio ovaj kurac, i ne mogu da ga jebeno isključim! Ima samo dugme da prihvatim, nema "Neka fala nosite se u kurac i vi i vaši apdejtovi!" il' sam ćorav, uglavnom, jebi se fejsbuče!
Мени се то још не појављује. Зар је могуће да је толико лоше?
Не појављујем се често на чету, ал' ШКК???
Големо говно!
И мени се појавило, додало ми и камеру. Баш сам фенси сада.
Prihvatio sam ga, i mogu reći da ipak nije tol'ko loše, utripovao me Stefan lolo.
Kad kliknete u ono sranje dole desno prikazuje vam se lista onih sa kojima ste najviše četovali, ali i lista onih koji su trenutno tu, dizajn je lepši.
Камера? Који ће ми курац камера на фејзбуку?
Meni se ni inbox jos uvek nije promenio, a znam i zasto..
zato što si džindžer
Da dobio sam novi usrani chat -.-