Novi čet na fejsbuku

1. ТУЖИМ ЗУКЕБЕРГА СУТРА У ДУПЕ ГА ЈЕБЕМ!

2. Podržavam mog Brazilijanca!!!

3. U tri lepa kurca bre!!! Ja ne mogu da vidim koga imam na caskanju od prijatelja i nemam jebenu kameru mrtvu!

4. Ма не може он више да нам бре управља животима и четом! Заслужио је да дреши кесе!

ЕДИТ: Хвала Предражињо, значи ми подршка сународника! ООооОоооООООООоОо Бразил!

5. Zukenberže, jebemo te u dupe lipcano

6. Ko da su rešili da nas nateraju da pogasimo profile.

7. Ааа мени сад пребацили, ПУ !

Ајде да узмемо виле и запалимо штапине неке и на Цукенбергову кућу, сиса зиљава !

8. Стефане, зашто крадеш интернет дечко?

9. ЗИЉАВИ ЦУКЕНБЕРГ! Ај га сви додамо на фејсу и испемујемо му вол, небо му јебем!

10. Što svi drame bre, a ne idu u korak s promenama. Verovatno je sve još u beta fazi, i biće blagovremeno popravljeno to što vam ide na živce. Meni je recimo drago što ga nema više onaj kvadratić ''See entire conversation'' koji kliknem greškom umesto X, pa me odvede u poruke, to me žešće iritiralo. A ovo za kamere, ko nema protok, ne mora da ih koristi, neće ništa da vam bude drugačije nego do sada. Sve ostalo za chat će verovatno moći da se menja u opcijama kasnije, kao npr. to ko ti se pojavljuje od prijatelja na chatu.

11. Стефане, зашто крадеш интернет дечко?

Molim?

Ja sam za to da mu spalimo plevnju, a poljoprivrednu mehanizaciju da prodamo ciganima.

12. Što svi drame bre, a ne idu u korak s promenama. Verovatno je sve još u beta fazi, i biće blagovremeno popravljeno to što vam ide na živce.

Ma...mamu im jebem!

13. Sve ostalo za chat će verovatno moći da se menja u opcijama kasnije, kao npr. to ko ti se pojavljuje od prijatelja na chatu.

Čitao sam pomoć na fejsu i kažu da neće moći da se menjaju ljudi koji se pojavljuju.

14. Pa kako ćeš onda da najdeš čoveka kog imaš u prijateljima da chatuješ s njim, ako nikad ranije nisi? To je već sranje, ne verujem da bi takvu glupost napravili. Gde si to čitao tačno?

15. Možeš da nađeš čoveka, ali u pretrazi na četu. Znači, moraš da znaš sa kime ćeš da pričaš, da znaš ime i, naravno, moraš da ga na'vataš online. Nema više onoga- ''Evo ga ovaj peder, sad ću da ga smaram''. Sad moraš fiksnim telefonom da mu javiš da bude na četu, pa tek onda da se dopisuješ.

16. Иначе, ја не знам за вас, али кад одем на хоме пејџ, са стране ми као увек избаци листу пријатеља која је тренутно онлајн.

17. Стефане, не знам зашто, али замишљам те да причаш као Шелдон из Биг бенг тиори.

18. Стефане, не знам зашто, али замишљам те да причаш као Шелдон из Биг бенг тиори.

Wahahahahahahahahaha :D :D :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.