Pazi stvarno majku mu..... Al dobro, ovo je korak iskorenjavanju masivnog dopisivanja sa svima redom na facebook-u, ja ga lično koristim isključivo za ljude koje poznajem u životu, i s kojima bi se stalno dopisivao, imam oko 100 prijatelja na fejsu. Tako da, za nas što ih imamo malo, ovo i nije neka smetnja. Ali vi što imate 5000, jbg :P
Im'o sam ja jednu takvu, pa i goru, od paintball-a, gadna stvar je farba pod pritiskom mamu mu.....
Mene jedna pogodila u vrat, a druga u preponu, mada- kamen je kamen :)
Ко те јебе, Бичу, можда и јес' говно, него се не сјећам који је :Д Знам само да сам га гледа :Д
Video sam da glumi onaj peder iz haj skul mjuzikla, pa sam ga iskljucio. PODMETNUO SI MI GEJ FILM!
I ako želiš uopšte da koristiš čet MORAŠ da klikneš "Try it now" dugme...
Znači svi moraju da koriste to novo govno.
Ma bas sad pricam sa ljudima i svi imaju novi chat, ali niko nema ona obavestenja iznad chata koja se apdejtuju svake sekunde i pokazuju ko je kome sta lajkovao i komentarisao... Ja ne mogu ni listu prijatelja koji su online da vidim...
Pazi stvarno majku mu..... Al dobro, ovo je korak iskorenjavanju masivnog dopisivanja sa svima redom na facebook-u, ja ga lično koristim isključivo za ljude koje poznajem u životu, i s kojima bi se stalno dopisivao, imam oko 100 prijatelja na fejsu. Tako da, za nas što ih imamo malo, ovo i nije neka smetnja. Ali vi što imate 5000, jbg :P
Kako ja nisam video ovaj post?! U POTPUNOSTI SE SLAZEM, ALI JA HOCU DA CETUJEM SA 1200 PICAKA KOJE IMAM...
Стерфане да си прочитао Леарн море, сазнао би ово -
Имаш доле поред Срча, иконицу као зупчаник, кликнеш на њу изабереш Хиде Сидебар и имаш стари чет, са леве стране где ти приказује само онлајн пријатеље.
Имаш доле поред Срча, иконицу као зупчаник, кликнеш на њу изабереш Хиде Сидебар и имаш стари чет, са леве стране где ти приказује само онлајн пријатеље.
Lole, brate, uradim ja to, i kliknem na ono gde pise Ћаскање (30), ali se opet vrati na ono govno gde imam 9 ljudi na caskanju i obavestenja ko kome lajkuje... Mozda se nesto sjebalo kod mene.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dzejmse, onda i dalje imaš stari čet. :D
Pa da, na potpuno isti način izgovaramo slovo ''R''...
Скроз има логике.
N'umem da kažem R, mamu mu jebem.
Не, све оно остало што причаш је исто.
Zašto je nemam novi čet? :(
Stefane, jel ti to treća bradavica na novoj profile slici? :D
Djemse, u dupe te jebem srećno. Ja sam baksuz. Ja i mojih 9 prijatelja na ćaskanju...
Jeste. Možeš i ti da dobiješ ovakvu. Samo neko treba da te opizdi kamenom, i to je to :)
Im'o sam ja jednu takvu, pa i goru, od paintball-a, gadna stvar je farba pod pritiskom mamu mu.....
Cet je sranje. Kada ce vise kinezi da kupe fejs?
Ко те јебе, Бичу, можда и јес' говно, него се не сјећам који је :Д Знам само да сам га гледа :Д
I ako želiš uopšte da koristiš čet MORAŠ da klikneš "Try it now" dugme...
Mene jedna pogodila u vrat, a druga u preponu, mada- kamen je kamen :)
Video sam da glumi onaj peder iz haj skul mjuzikla, pa sam ga iskljucio. PODMETNUO SI MI GEJ FILM!
Ma bas sad pricam sa ljudima i svi imaju novi chat, ali niko nema ona obavestenja iznad chata koja se apdejtuju svake sekunde i pokazuju ko je kome sta lajkovao i komentarisao... Ja ne mogu ni listu prijatelja koji su online da vidim...
Kako ja nisam video ovaj post?! U POTPUNOSTI SE SLAZEM, ALI JA HOCU DA CETUJEM SA 1200 PICAKA KOJE IMAM...
И пошто сам кобјаснио пар ствари овде, може да падне и катанац...
Lole, brate, uradim ja to, i kliknem na ono gde pise Ћаскање (30), ali se opet vrati na ono govno gde imam 9 ljudi na caskanju i obavestenja ko kome lajkuje... Mozda se nesto sjebalo kod mene.
Па брате и мени то ради, али немој да кликћеш доле него тамо с леве стране где су ти сличице прелебди мишем да видиш имена....
Izgubile su mi se i slicice sa leve strane... Nema veze. Izjeban sam, i tol'ko...