Novi čet na fejsbuku

1. Until FB decides to clean-up this "New Chat" mess, here's where you can go... It's not the same but still better than this weird stuff...

https://www.facebook.com/presence/popout.php

p.s. You need to HIDE the sidebar for this to work or else it just keeps closing the tab. You also need to, once it's open, click on the options and select "Keep online friends window open" or it just keeps closing.

2. Hvala Zezatore, u oko te ljubim. A koliko sma ukapirao, kasnije ce da bude normalniji chat?

3. Pa nadam se, pošto se svi žale na ovaj novi...
    Primili su mnogo pritužbi.

4. Realno, govno je.... Kad ja ne mogu da vidim ko je sve online... Serem im se na one developere.

5. Ajde moilim te promeni avatar imam osećaj da će da to čudo da prsne!

6. Hahah. Ma obican hematom.. :D

7. Gledao sam na YouTubeo, izgleda da sad menjaju čet. Sad su dodali kao video poziv, kao da prčaš sa nekim, kao preko skypea. I grupni čet, da ubciš jop neku osobu u razgovor, isto kao na skypeu.

8. Океј, да ти објасним. Није скајп измислио те ствари. Све што си горе навео ,,као на скајпу'' постоји и на емесену (да не кажем на виндоуз лајв месинџеру) и на џитоку. Тако да, оно.

9. Znači, prpa od Google+? Pa ovakvim inovacijama FB samo gubi na korisnicima.

10. Ja sam naveo skjp zato što i njega koristim. Ovo je čisto sranje. Ne mogu nešto novo da naprave pa kopiraju od drugih. A čujem da će ovaj novi google + biti mnogo bolji od fejsa.

11. prelazim na google+

12. Evo čitam nešto na mondu o googlu +. Odličan je!

13. sterijaaaaaaaaaaa kafilerijaaaaaaaaa :D ja sam išao u OŠ Jovan Sterija Popović :P

sori na offtopic

14. sta je google+ koj kurac?

nego, ovaj cet i meni dos'o jebem mu mater.
    mene zanima samo jel se SVI koji su onlajn pojavljuju tamo??

15. mene zanima samo jel se SVI koji su onlajn pojavljuju tamo??

Ne. Samo oni sa kojima cesto caskas

16. Da. Meni se pojavljuju svi, i oni sa kojima često pričam i oni koji su online, ko vas jebe što vam baguje lolo.

17. kod mene je drugacije.
    ima to govno sa strane al nema sta je ko radio i ko je koga jebo u cmar..... bar nema jos....
    ima nekih 20tak likova od kojih su pola onlajn pola nisu

18. Ja imam tračarski fejs... Kao da me boli kurac ko je kome šta lajkovao... kad ne mogu normalno da četujem, nego moram preko https://www.facebook.com/presence/popout.php

19. Da, imam takav čet, ali mi je prikazana lista ljudi koji su onlajn, a i oni sa kojima često četujem, i nema tih obaveštenja i sranja gore, znači novi čet ali bez bagova. :)
    Ali više koristim ovo sranje levo, samo klikneš na zupčanik i hide sidebar i eto ti ovog čuda levo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.