Novi čet na fejsbuku

1. Meni pokazuje samo koji su mi online.

2. Ја и даље имам стари чет. Зашто ја и даље имам стари чет?

3. Blago tebi. Ali i tebi će da ga uvale za neki dan.

4. Ја и даље имам стари чет. Зашто ја и даље имам стари чет?

+1

5. Ја и даље имам стари чет. Зашто ја и даље имам стари чет?

+2

6. Ја и даље имам стари чет. Зашто ја и даље имам стари чет?

Imaces ako odes sa mnom u hotel na dnevni odmor. Buahahaha. A je l ima jos neko ona obavestenja iznad chata?

7. Нешто је почело да се дешава. Прозорчићи људи са којима се куцкам су се раздвојили.

8. E to sam i ja primetio. Samo me zanima za šta to služi?

9. Појма немам. А и даље ми се не појављује нови. Дискриминација.

10. Фејзбук уводи промене абецедним редом, па тако се мени сваки пут међу последњима нешто измени...

11. Мени ваљда тај нови од пре неки дан. Само не видим у чему је разлика, осим што је онај чет-бокс већи. :/

12. Онда мени неће скоро. Ја сам под С.

Едит:
    Менијесамодосадно, баро ти је аватар! Можда га марнем ових дана. :)))

Него, сад кад размислим за тај абецедни ред... Скроз има логике. Другарици једној су пре ихахај променили чет, а она је под Б. Синоћ су другу под Ј променили.

13. Фејзбук уводи промене абецедним редом, па тако се мени сваки пут међу последњима нешто измени...

Неће бити, мени име почиње на слово А, а увек ми касне те иновације, често и по неколико дана.

14. Неће бити, мени има почиње на слово А, а увек ми касне те иновације, често и по неколико дана.

Слично.

15. Мајмунолики, да ти није ћирилицом написано име?

Гледам ову слику из првог поста... Па мени се чет јесте изменио, али само прозор, немам ону листу последњих људи са којим са четовао... Ма, к'о да је битно, у ствари :)

16. Мајмунолики, да ти није ћириличном написано име?

Није. Додуше, ти са ћириличним, корејским, арапским и сличним карактерима су обично на самом врху листе.

17. А пре су били на дну, ако се не варам. Не могу да тврдим 100% за овај абецедни ред, само сам покупио ту информацију од једног лика... Не знам колико је он поуздан.

18. Ја рекох већ да има логике...

19. Менијесамодосадно, баро ти је аватар! Можда га марнем ових дана. :)))

Само напред :)=

20. A je l ima neko onaj kurac gde izlaze najnovija obavestenja tipa- Debeli Gastarbajter se svidja veza korisnika Mawa Matckitza?

I kad idem na hide sidebar, ne pojavi mi se onaj kvadrat sa prijateljima na levoj strani. Ima li neko isti problem?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.