ma aktiviraj isti kurac.
kad ti otvori ovaj veliki retardirani cet prozor samo kliknes onaj zupcanik i izaberes HIDE SIDEBAR i cetujes normalno sa one liste sa lijeve strane.
a ovo za poslednje aktivnosti sto prica stefan izgleda samo njemu tako, jos nikog nisam cuo da pominje to.....
Meni se i dalje ne pojavljuje onaj kurac sa leve strane za caskanje kada sakrijem sidebar... Mislim na kvadrat sa prijateljima koji su online.. Da li jos neko ima isti problem?
Koje govno od četa sada moraš da ukucaš neko slovo ili ime da bi ti ta osoba izašla u čet listi, inače se ništa ne vidi. Zuckerbergu majku ti jebem onu raspalu. Stvarno ima da deaktiviram profil jednog dana, zauvek.
ne usuđujem se da aktiviram čet na fb..
ma aktiviraj isti kurac.
kad ti otvori ovaj veliki retardirani cet prozor samo kliknes onaj zupcanik i izaberes HIDE SIDEBAR i cetujes normalno sa one liste sa lijeve strane.
a ovo za poslednje aktivnosti sto prica stefan izgleda samo njemu tako, jos nikog nisam cuo da pominje to.....
Ladno mi u realnom vremenu izlazi ko je sta kome lajkovao, komentarisao, ko je promenio sliku profila i kome se koja grupa svidja...
А знам за то, видела сам код другарице; то ти је к'о мени њуз фид, тј. најновија дешавања... Је л' смета баш?
Ne smeta- naprotiv. Ali mislim da zbog njega nece da mi se pojavi kvadrat sa prijateljima na caskanju na levoj strani...
stefane ides na taj kolutic u donjem desnom cosku pa na hide sidebar i sve bude kao prije
Nece, Eclipse. Veruj mi. Postoji neki bag. Nadam se da ce uskoro da ga poprave, mamu im jebem
Чек, је л' иду по презимену или по имену? Ако иду по имену, па ја сам скроз на крају.
Meni se i dalje ne pojavljuje onaj kurac sa leve strane za caskanje kada sakrijem sidebar... Mislim na kvadrat sa prijateljima koji su online.. Da li jos neko ima isti problem?
Искочио ми нови чет! Шуд ај трај ор шуд ај нот?
Meni sve isto. Kako drugačiji?
и мене питало говно, ја чу наравно прифатити!
Па, протеже се преко целог прозора здесна. О.о
Fejzbuk klikteća mafija. Sad moram dva puta da pritiskam da ga ugasim.
Ja ništa ne kontam, meni sve isto, valjda.
Ujeba me fejsbuk upravo, ubaci mi novi čet.
Дуб, не мож' до вас још да стигне :Д
Ја кликнух на не, ал' ми га је опет убацијо. Чет
Kojih nas? Ja sam sam.
Koje govno od četa sada moraš da ukucaš neko slovo ili ime da bi ti ta osoba izašla u čet listi, inače se ništa ne vidi. Zuckerbergu majku ti jebem onu raspalu. Stvarno ima da deaktiviram profil jednog dana, zauvek.