Breaking bad - spojleri

1. Djenka, nemoj dolaziti ovde! Ima previse spojlera na temi.

2. ova nova epizoda i nije nesto...mada...bice zanimljivo, ubaci giligan toda i ujaka odjednom.. taman ljudi zaboravili na njih

3. Нека, не сметају ми спојлери. Него, Џанке, ју... бајин?

4. Ja skidam treću, četvrtu i petu. Pogledao prve 2 pre 2 meseca i prestao sa gledanjem.

5. Ne znam kako neko može da kaže da je ova sezona govno.Stvari se odvijaju brže nego ikad što se i očekivalo ipak je finalna sezona jedino je deveta epizoda bila uspavanka do samog kraja.Recimo ja sam očekivao da će henk reći valtu da zna u nekoj 3 ili četvrtoj epizodi a to se desilo već u prvoj a i da će dzesi skontati za broka u ovoj epizodi me isto iznenadilo.

6. E da i valt je ojebo sa onim snimkom

7. Sve što mogu da kažem je VOLTE KRALJU!

PLašim se da ona puška i ricin iz prve epizode ove druge polusezone nisu namenjeni Džesiju.

8. Meni je cijela prva sezona malo mrtva, druga i treća se znatno poprave, ali me opet nerviraju njihovi familijarni ručkovi i razgovori koji traju pola epizode, ali podnošljivo. Već četvrta sezona rastura, peta da ne pričam. Pokidali su novim epizodama, ne mogu dolekati da odgledam ovu od sinoć.

9. imal ko titl za novu epizodu, mrzi me gledati bez prevoda

10. refrešujem je od 1, konto sam da neko nema drugi izvor prevoda

11. Au, jebote, Džesi je prolup'o totalno. Ovaj Volt je stalno na granici psihopatije, jeziv je.

12. Eo izašo titl kome treba

13. Kako je Đesi skonto da su mu ukrali cigare, mislim u kojoj epizodi se to desilo da pregledam tu ponovo

14. Verovatno je skontao kad mu je hjul mazno vutru iz dzepa pa da je mogao da mu mazne i cigaru ko što je i prvobitno sumnjao

15. Samo da kazem da mi bas mnogo ide na kurac kad se jedan lik sve upljuje od pricanja, a ovaj drugi samo cuti.
    Dzesi je postao majstor u tome. I ona Skajler, od prve epizode.

Nije Dzesi jebeni Majkl Korleone pa da saslusa sagovornika, pa da tek onda razmisli i odgovori. Dinamicnije to malo!

16. која збрка око рицина и пљуги?!

Samo da kazem da mi bas mnogo ide na kurac kad se jedan lik sve upljuje od pricanja, a ovaj drugi samo cuti.
    Dzesi je postao majstor u tome. I ona Skajler, od prve epizode.

баш много. то није реално.

17. начи овако, волт је тражио саулу и хјуелу да ови замене џесијеве пљуге с рицином, пљугама које немају рицин, да би џеси мислио да је он изгубио рицин па да га је мали нашо и онда се јелте отровао? а онда кад чује да је лили оф д вели оно чиме се мали отрово, једноставно мисли да је само изгубио рицин и то је то? а оне пљуге са рицином волт узима и ставља рицин у штекер?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.