Breaking bad - spojleri

1. Volt je kao hteo da ubedi Džesija da mu pomogne da srede Gasa, a Džesi se nećkao jer Gas se nije bio nameračio na njega. Onda je Volt otrovao tog malog i to tako da Džesiju nestane i ta cigara, da bi Džesi mislio da je Gas mu ukrao cigaru i onda on otrovao malog. To ga je ubedilo da ubije Gasa sa Voltom. Onda posle kad je saznao da je mali otrovan đurđevkom u stvari, onda je Volt bio podmetnuo mu u onaj njegov robot, ono sranje što se šeta po kući i usisava tu otrovanu cigaru, da ispadne kao da je bila samo zagubljena u kući. Posle je valjda Džesi nešto pitao da li je Gas stvarno morao da umre (pošto nije bio on kriv za klinca), a Volt je rekao da bi svakako nešto pokušao, pa je dobro što su ga sredili. Tako nešto, moraću ponovo da pogledam da se podsetim.

2. Jeste, jeste, tako je bilo. Meni bilo muka da pišem :D Poenta je da je Volt htio da ubije Gasa ali ne lično nego da mu to Džesi odradi pa je odradio to sve sa ricinom i onom biljkom.

3. i onom biljkom

Đurđevak. :)

ali ne lično nego da mu to Džesi odradi pa je odradio to sve sa ricinom i onom biljkom.

Da, da, pošto on nije ni mogao da mu priđe, zato je posle bio neutralni izbor Salamanka, pošto ga je Gas svakako obilazio.

4. A Gas mi je bio baš gotivan, meni žao što su ga ubili.

5. Aha, i meni isto, Gas je baš bio gospodin. Nego sam mu bila jedva upamtila ime, stalno sam ga zvala Sidni, po onom duhu iz lampe iz Once Upon a Time. :)

Majk je meni bio gotivan. A Volt me je uvek nekako nervirao. Bude teška kretenčina prema Džesiju, i onda najednom ga poseti u bolnici, plati mu lečenje i tako, i onda malo omekšaš... Mislim odličan je lik, ali tako me iznervira nekad. Ovo sad u ovoj epizodu kad je zagrlio Džesija, ja sam pomislila da će ga ubiti.

6. Nisam još odgledala najnoviju, bez spojlera! :D
    Gas je baš bio gospodin, čak i kad je umirao, namjestio kravatu i pao. A tek Majk! A Volt baš ima neke momente kad me nervira. Mislim nervira me kao osoba jer je teški manipulator ali kad skontaš šta sve radi moraš da ga obožavaš. Onaj glumac je baš rasturio. I podcjenjuje Džesija a on baš zablista od pete sezone s njegovim idejama za magnete itd. :D A Skajler bih ugazila.

7. Citao sam juce neke zanimljive stvari o seriji.
    - Dzesi je treba da bude ubiVen posle nekoliko epizoda, ali su se predomislili kada su videli kako je taj glumac izneo lik.

- Gas je trebao da bude gost u 2 epizode. Odradio je to, i vratio se kucu. Onda su ga zvali i ponudili mu da snimi jos 4. On je rekao 7 ili nista. I snimio je 7. (nisam bas siguran za brojke lolo)

8. Serija bi bila prazna bez Džesija i bitch.

9. Jea, Mil'ce, sajens bič. :D

Da, Papete, znam to za Džesija. :) Mali oftopik, tamo si bio pričao da ćeš pozajmiti od druga komp da pičiš GTA peticu, pošto on igra samo LOL jer je skoro kupio aždaju, a meni je rekao Bojanče (Bera) da je on kupio aždaju i da tebe zna sa Vuke (pored mene), je l' on bio u pitanju? :)

10. - Dzesi je treba da bude ubiVen posle nekoliko epizoda, ali su se predomislili kada su videli kako je taj glumac izneo lik.

- Gas je trebao da bude gost u 2 epizode. Odradio je to, i vratio se kucu. Onda su ga zvali i ponudili mu da snimi jos 4. On je rekao 7 ili nista. I snimio je 7. (nisam bas siguran za brojke lolo)

Zar nije cijela serija snimljena u cugu?
    Interesantno je kako serija ulazi de nekih detalja, ja sam dva puta gledao i tačno vidiš neke detalje koji kasnije ispadnu kao veliki, kao fazon sa onom knjigom, vidi se u jednoj epizodi kako Walt je ostavlja u WC, a poslije je Hank pronalazi, pa sa Salamankom. Sve u svemu kreator serije je uradio majstorski posao i izgleda da je na sve mislio

11. Nači ne mogu da nađem prevod za 4 sezonu znači prso sam.

12. Da, Papete, znam to za Džesija. :) Mali oftopik, tamo si bio pričao da ćeš pozajmiti od druga komp da pičiš GTA peticu, pošto on igra samo LOL jer je skoro kupio aždaju, a meni je rekao Bojanče (Bera) da je on kupio aždaju i da tebe zna sa Vuke (pored mene), je l' on bio u pitanju? :)

On je jedan od dvojice. Za takve stvari imam plan B. A kad je nesto toliko bitno kao taj GTA, ima da napravim i plan C. :)

i da tebe zna sa Vuke (pored mene)

Mozda nisam dobro shvatio, ali ne znao on mene sa Vuke. Mi smo odrasli zajedno. :)

13. Zar nije cijela serija snimljena u cugu?

Nije. Peta sezona je snimljena u cugu, ali je pustana iz dva puta.

14. Mozda nisam dobro shvatio, ali ne znao on mene sa Vuke. Mi smo odrasli zajedno. :)

Htela sam da kažem od autora sa Vukajlije, bez obzira što te zna odavno. :) Pozdravi ga puno.

15. koliko je novih izaslo?cekam da se nakupe...

16. U, bre, ala serem, od pete valjda ide, nači duplo više, nači šest.